Har du erfarenhet av kundservice från detaljhandeln? Vi har tjänsten för dig!

Har du erfarenhet av kundservice från detaljhandeln? Vi har tjänsten för dig!

Vi söker nu en ny härlig sprudlande medarbetare som är intresserad av en trygg och stabil anställning i ett bolag där tillväxt och utveckling är A och O ! Du kommer snabbt att komma in i dina arbetsuppgifter, teamet och verksamheten då du har en hel bunt av underbara kollegor som med spänning väntar på att få lära känna dig!

VI SÖKER DIG SOM..

..är ödmjuk, positiv, lyhörd och har en förmåga att bygga goda relationer. Du har helt enkelt ett stort intresse för att hjälpa människor och strävar alltid mot att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet. För dig är god service inte en uppoffring, snarare en livsstil. Då du kommer att vara vårt företags ansikte och röst utåt har du naturligtvis en kommunikativ förmåga som gör dig både förstådd och förstående. Med din positiva inställning hanterar du eventuella motgångar med ett leende och har som motto att om livet ger dig citroner, gör lemonad. För dig är en självklarhet att se möjligheter istället för hinder, vare det är stort eller litet.. Givetvis är du även en teamplayer som ser det som en självklarhet att man hjälper sina kollegor, laget före jaget är ditt motto.

DIN BAKGRUND
  • Vi ser att du lägst har gymnasiekompetens
  • Arbetslivserfarenhet minst 5 år
  • Minst 2–3 års arbetslivserfarenhet från service- eller detaljhandeln
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
  • B-körkort
MERITERANDE
  • Ytterligare utbildning inom försäljning eller service
  • Ytterligare språkkunskaper
  • Fordonsintresse (dock inget krav)
OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta i vår leveransavdelning/kundmottagning där du ansvara för att våra kunder ska få ett så bra kundbemötande och kundupplevelse som möjligt!

Här tar vi emot auktionsvinnare som vill provköra, betala och hämta ut bilen de köpt via auktion samt kunder som vill lämna in sin bil till försäljning.

Vid leverans har vi möjlighet att hjälpa våra kunder med att teckna försäkringar, finansieringslösningar och garantier, samt hjälpa till med praktiska frågor som ägarbyten och omregistreringar.

OM OSS

Kvdbil har bedrivit försäljning av begagnade bilar på nätet sedan år 2000. Sedan dess har bolaget dubblat antal sålda bilar flera gånger om. 2020 förmedlade Kvdbil hela 26 000 bilar vilket motsvarar 500 bilar per vecka!

VARFÖR KVDBIL?

Hos oss får du trevliga, lojala kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Vi har även ett bra kollektivavtal, ett ännu bättre förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang.

Det är högt i tak och alla får en bra inblick i vad som händer på företaget. Det som förenar oss är våra gemensamma värderingar; vi är nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla. Vi ser vikten i att lyssna på varandra, hjälpa varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som framför den.

Förutom härliga kollegor lovar vi dig ett högt arbetstempo, en spännande tillväxtresa och en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö!

Våra kontor och anläggningar är "coronasäkrade" enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

ÖVRIGT

Tjänsteställe: Ellesbovägen 150, Kungälv

Vår anläggning ligger 1,5 mil norr om Göteborg. Med buss från centrala Göteborg tar det ca 20-30 minuter. Hållplats finns precis utanför vår anläggning. Finns även fri parkering.

Start: Så snarat som möjligt

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

Vid frågor om tjänsten, kontakta Filip Harrysson, Teamledare Kund- och Leveransmottagning, på filip.harrysson@kvdbil.se

Välkommen med din ansökan på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Fordon, Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kvd.se
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD är inne i en spännande tillväxtfas och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi är idag 175 anställda och ser fram emot att bli många fler.