Administratör till Kungälvs Rörläggeri i Stenungsund

Administratör till Kungälvs Rörläggeri i Stenungsund

Är du på jakt efter din nästa möjlighet inom administration? Vår kund söker nu en serviceinriktad och driven administratör för att stärka upp deras team i Stenungsund. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då behovet är omgående!

Om vår kund

Kungälvs Rörläggeri AB har erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VS-företag. Vi är ca. 260 anställda fördelade på våra avdelningar i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund, Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, service, dygnet-runt- jour, entreprenader, värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Kungälvs Rörläggeri ingår i Are-gruppen. Are är Finlands största installationsföretag och grundades för över 100 år sedan och sysselsätter cirka 3 200 personer över hela Finland och Sverige.

Kika gärna på vår rekryteringsfilm: https://youtu.be/RCyPq3zzl7A

Dina arbetsuppgifter

Som administratör hos Kungälvs Rörläggeri kommer du att ha en bred roll inom administration. Du kommer att ha en stödjande funktion mot servicechef/serviceledare och projektledare men även filialchef inom det operationella arbetet samtidigt som du ansvarar för organisering av det administrativa arbetet.
Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Svara i telefonväxel.
  • Inhämta arbetsorder i externa portaler hos kunder och överföra dem till företagets ordersystem.
  • Löpande administrativa arbetsuppgifter, posthantering samt arkivering och utgallring av dokument
  • Ansvara för fakturering av utförda arbeten på filialen tillsammans med servicechef/serviceledare och projektledare.
  • Fakturahantering (kund- och leverantörsreskontra), omföring, inköp av kontorsmaterial samt arbetskläder
  • Framtagning av ekonomiskt underlag till ekonomiavdelningen så som orderstock, ofakturerade timmar, succesiv vinstavräkning samt interndebitering
  • Löpande personaladministration till lönekontoret samt hantera nya/avslutade anställda i anställningsappen på den digitala plattformen
  • Du rapporterar till filialchefen samtidigt som du har regelbunden kontakt med servicechefen/serviceledare och projektledare.
Din profil

Vi ser att du som söker har yrkeserfarenhet av liknande tjänst. Du är skicklig på att självständigt planera och prioritera ditt arbete, du fokuserar på möjligheter och är en problemlösare med ett prestigelöst förhållningssätt. För att lyckas bra i denna roll krävs det att du är strukturerad, drivande och serviceinriktad och en lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. I denna tjänst är det ett krav att du besitter god datavana och har kunskaper i Officepaketet samt Microsoft 365. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemet Hanterverksdata Entré. I denna roll kommer du att utgå från kontoret i Stenungsund men du kommer att åka till de närliggande kontoren, därför förutsätter vi att du har körkort och tillgång till egen bil.

Villkor:
Omfattning: Heltid.
Anställningsform: Visstidsanställning, 6 månader med möjlighet till förlängning
Arbetstider: måndag till fredag, kl. 07:00-16:00.
Placeringsort: Stenungssund.
Start: omgående, enligt överenskommelse.

Sökord

Admin, Administratör, företagsekonomi, Kungälv, Stenungssund, Excel, administration
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din intresseanmälan via effektiv.se. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande, tveka inte med att skicka din ansökan redan idag!