Serviceledare med projekterfarenhet inom VVS till Kungälv

Serviceledare med projekterfarenhet inom VVS till Kungälv

Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra där du kommer att bli en viktig nyckelperson.

I syfte att skapa en ännu starkare serviceverksamhet inom det geografiska närområdet Kungälv, Stenungsund & Gårdsten har vi valt att göra en omorganisation som möjliggör för större och ännu bättre affärer. Vi väljer även att utöka med en serviceledare då vi tror på att en utökad serviceledning gör att vi kan vara mer tillgängliga och och lyhörda för våra kunders önskemål samtidigt som vi leder och engagerar våra medarbetare.

Vi söker nu en serviceledare, med projekterfarenhet, till vår VVS-serviceavdelning i Kungälv. Du blir ansvarig för att driva projekt inom ny- om- och utbyggnader av både bostäder och kommersiella fastigheter och säkerställer att miljö-, arbetsmiljö- och övriga myndighetskrav hanteras på rätt sätt. Du är även ansvarig för en grupp montörer för traditionella servicearbeten och där du har en nyckelfunktion i det dagliga arbetet.

Du agerar som representant för bolaget och utvecklar nätverk och goda samarbeten gentemot kunder och entreprenörer. Du utgår från vårt huvudkontor i Kungälv men kommer utföra projekt kopplade till våra enheter i Kungälv, Gårdsten och Stenungsund.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer främst bestå av att:
  • Kundkontakt
  • Ansvara för planering, genomförande samt uppföljning av projekt inom vår VVS-serviceavdelning
  • Ansvara för planering av arbetsorder
  • Ekonomisk uppföljning och kundservice
  • Att leda och engagera medarbetare
Bakgrund och erfarenhet
Vi ser med fördel att du har relevant utbildning eller flera års yrkeserfarenheter inom VVS. Vi ser helst att du har tidigare arbetat med att driva VVS-projekt. Det är meriterande om du har goda kunskaper av bygg- och installationsteknik, styr- och regler samt ventilation. Du behärskar svenska språket och har god datavana samt innehar B-körkort.

Som person är du social och driven i ditt arbete. Med hjälp av tydlig kommunikation kring mål och förväntan skapar du effektiva projektgrupper. Vidare så krävs det att du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt och förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med såväl kollegor som externa parter. För att trivas hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar; tillsammans, trygghet, närhet och utveckling

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Mats Lindgren, Servicechef, på mobilnummer 0704–190859. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Till rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kungalvs-ror.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kungälvs Rörläggeri AB har erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VVS-företag. Vi är ca. 260 anställda fördelade på våra avdelningar i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund, Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, service, dygnet-runt- jour, entreprenader, värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Kungälvs Rörläggeri ingår i Are-gruppen. Are är Finlands största installationsföretag och grundades för över 100 år sedan och sysselsätter cirka 3 200 personer över hela Finland och Sverige.