Projektledare till Kungälv

Projektledare till Kungälv

Kungälvs Rörläggeri är det lilla bolaget i det stora formatet. Inget jobb är för litet eller för stort. Det ställer stora krav på alla som arbetar på bolaget. Det handlar om att ta stort eget ansvar för hela kedjan, från första kundkontakt, genom offert och leverans till utgången garantitid. Du kommer att få arbeta med större projekt & entreprenader. Du måste trivas med att få vara med och påverka och vara en del i att fortsätta utveckla bolaget. Kungälvs Rörläggeri skall fortsätta vara bäst i klassen.

Huvudarbetsuppgifter;
  • Kundkontakt; införsäljning & uppföljning
  • Planering och projektledning
  • Ekonomisk uppföljning och kundservice
Bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av projektledning inom VVS eller flera års erfarenhet av rollen som ansvarsmontör/ledande montör inom VVS. Vi tror att du är strukturerad och bra på planering, är van vid att driva större projekt & entreprenader och är en god ledare. Som person är du duktig på att entusiasmera och skapa engagemang i din omgivning. Du har god datavana och innehar B-körkort. För att trivas hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar; tillsammans, trygghet, närhet och utveckling.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 13:e december. Är du intresserad och vill veta mer kontakta filialchef Anna Maria Isaksson 0704-19 09 46. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Till rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Anna Maria Isaksson
Telefon 0704-19 09 46
Område Kungälv
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kungalvs-ror.se/
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kungälvs Rörläggeri AB har erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VVS-företag. Vi är ca. 260 anställda fördelade på våra avdelningar i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund, Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, service, dygnet-runt- jour, entreprenader, värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Kungälvs Rörläggeri ingår i Are-gruppen. Are är Finlands största installationsföretag och grundades för över 100 år sedan och sysselsätter cirka 3 200 personer över hela Finland, Sverige och även i St Petersburg, Ryssland.