Erfarna VVS-montörer till Kungälv

Erfarna VVS-montörer till Kungälv

Vi går mot en spännande framtid och vi får fortsatt förtroende att ansvara för entreprenader hos befintliga och nya kunder.

Som VVS-montör utför du praktiskt montagearbete enligt godkända bygghandlingar. Tillsammans med projektledare planerar du materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidsplaner. I din roll har du daglig kontakt med leverantörer, kunder och medarbetare. Du arbetar med merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder.

Vi ser gärna att du känner dig trygg i rollen som ansvarsmontör/ledande montör där du tar dig an uppgiften att leda montörslaget på arbetsplatsen.

Bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig som har en certifiering inom VVS och har minst två års erfarenhet som ansvarsmontör inom VVS. Du är ansvarstagande och drivs av ditt engagemang att ständigt ge våra kunder den bästa möjliga service och leverera det vi har lovat. Du utmärker dig genom att vara noggrann och har en vilja att vara en lagspelare både med dina kollegor samt övriga yrkesprofessioner som du arbetar tillsammans med på kundens arbetsplats. För att trivas hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar; tillsammans, trygghet, närhet och utveckling.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 6:e december. Är du intresserad och vill veta mer kontakta filialchef Anna Maria Isaksson via mail AnnaMaria.Isaksson@kror.se eller tele 0704-19 09 46.

Välkommen med din ansökan!

Till rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Anna Maria Isaksson
Telefon 0704-19 09 46
Område Kungälv
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kungalvs-ror.se/
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kungälvs Rörläggeri AB har erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VVS-företag. Vi är ca. 260 anställda fördelade på våra avdelningar i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund, Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, service, dygnet-runt- jour, entreprenader, värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Kungälvs Rörläggeri ingår i Are-gruppen. Are är Finlands största installationsföretag och grundades för över 100 år sedan och sysselsätter cirka 3 200 personer över hela Finland, Sverige och även i St Petersburg, Ryssland.