Ansvarstagande VVS-montör till Trygga Badrum

Ansvarstagande VVS-montör till Trygga Badrum

Vi söker en certifierad VVS-montör som vill arbeta med ombyggnationer av badrum.

Du är ansvarstagande och drivs av ditt engagemang att ständigt ge våra kunder den bästa möjliga service och leverera det vi har lovat. Du arbetar med merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder. Du utmärker dig genom att vara utåtriktad, noggrann och tycker om att arbeta självständigt med höga krav på ansvar och handlingskraft. Du når våra kunder i en av våra fullt utrustade servicebilar och därför behöver du ha ett B-körkort.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du möter kunder från fastighetsägare och privatpersoner i Kungälv med omnejd. Inget jobb är för litet eller för stort för oss och kundens upplevelse av vårt jobb står alltid i centrum. För att trivas hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar; tillsammans, trygghet, närhet och utveckling.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 6:e december. Är du intresserad och vill veta mer kontakta filialchef Anna Maria Isaksson via mail AnnaMaria.Isaksson@kror.se eller tele 0704-19 09 46.

Välkommen med din ansökan!

Till rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Anna Maria Isaksson
Telefon 0704-19 09 46
Område Kungälv
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kungalvs-ror.se/
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kungälvs Rörläggeri AB har erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VVS-företag. Vi är ca. 260 anställda fördelade på våra avdelningar i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund, Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, service, dygnet-runt- jour, entreprenader, värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Kungälvs Rörläggeri ingår i Are-gruppen. Are är Finlands största installationsföretag och grundades för över 100 år sedan och sysselsätter cirka 3 200 personer över hela Finland, Sverige och även i St Petersburg, Ryssland.