Hel- eller deltidspersonal till kafé och gästservice

Hel- eller deltidspersonal till kafé och gästservice

Nu söker vi fler medarbetare till Kafé Kongelf och gästservice.

Vi söker dig med en entreprenöriell personlighet och som har jobbat inom restaurangbranschen (eller inom något annat serviceyrke) och vill ta chansen att visa framfötterna och utvecklas ännu mer. Här finns stora möjligheter för personlig utveckling och vara med och driva verksamheten mot nya höjder. Du älskar att laga mat och delar vår vision om att allt vi serverar, oavsett om det är fika eller varm mat, ska vara junkfri och bra för kroppen.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från restaurang/kafé och/eller är nyutbildad inom branschen. Du är driftig och trivs med ett högt arbetstempo. Du är strukturerad och ser till att saker blir gjorda. Du är kvalitetsinriktad och oavsett om du jobbar med att fixa frukost eller sälja in en junkfri konferens gör du alltid det lilla extra som förgyller såväl kunder som medarbetares dag. Eftersom du är ansiktet utåt och ofta kundens första intryck av vår verksamhet är du representativ, en värdskapare av rang och tar ditt jobb på 100% allvar.

Du har hög arbetsmoral och kommer i tid till jobbet. Du förstår vad det innebär att arbeta i ett litet familjeföretag och att din närvaro är avgörande för att hela verksamhetens dagliga verksamhet skall kunna fungera.

OM TJÄNSTEN:

Möjlighet finns att jobba 50 -100% beroende på vem du är och vad du har för tillvaro. Vi ser gärna att du är egen företagare och kan fakturera dina timmar/styra din arbetstid. (Vi drömmer om att hitta dig som vill driva vårt kafé som om det vore ditt eget.) Du behöver kunna arbeta dagtid, kvällstid och varannan helg.
Mer info
Telefon 0303-18900
Email Mejla Kongelfs Gästgifveri & Kafé
Område Kungälv
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception, Kock & Kökspersonal, Barista
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.kafekongelf.se
Sista ansökningsdag 2 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kongelfs Gästgifveri & Kafé ligger mitt emot Bohus fästning i Kungälv, bara 20 minuter med buss från Nordstan. Vi erbjuder rum, stugor, camping, ställplats, konferenser, hyrkontor, fester, med mera. Verksamheten drivs av ett familjärt team som jobbar tätt ihop där alla ställer upp för varandra.
Hos oss får du ett varierande och roligt jobb där du är en viktig del av vår verksamhet. Du bör ha ett genuint intresse för service och turism såväl som ett säljande förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga, tycker om att lära dig nya saker varje dag och drivs av att se resultat.