Rutinerad fastighetsskötare till Kongahälla Center

Rutinerad fastighetsskötare till Kongahälla Center

Hur ser jobbet ut?
Här handlar det om variation. Ena dagen tvättar du fasad och justerar dörrar, andra dagen riggar du en scen och trimmar vårt ventilationssystem. Det gäller alltså att du är mångsidig och riktigt händig – och framförallt ska du älska variationen. Vi har också öppet 363 dagar om året, så dina arbetstider kan variera i samband med event och liknande i huset. Just det, säg hej till Timmy, han är driftansvarig och planerar det löpande underhållet av fastigheten. Du och han blir ett tajt team, och det är till Timmy som du rapporterar.

Dina arbetsuppgifter
  • Regelbundet underhåll av fastigheten enligt fastställt schema (inre och yttre)
  • Hålla allmänna utrymmen i och utanför vår fastighet snygga så att våra hyresgäster och besökare trivs
  • Felsöka, reparera och avhjälpa fel
  • Enklare VVS-, snickeri- och elarbeten
  • Skapa god kontakt med våra hyresgäster
  • Kontrollera, underhålla och följa upp värme- & ventilationsanläggningar samt annan teknisk utrustning i vår fastighet
Vem är du?
Du är ansvarstagande. Noggrann. Initiativrik. Självgående. Du har en fallenhet för struktur, ordning & reda och agerar professionellt. Du gillar att träffa människor. Du har flera års erfarenhet som fastighetsskötare vilket gett dig avgörande kunskaper inom VVS och styr- & reglerteknik. El-behörighet är meriterande, men inte ett krav. Arbetsplanering och uppföljning sköts via appen DeDu, så har du arbetat med den tidigare är det en fördel. Vi kräver att du har B-körkort, kan svenska och engelska i både tal och skrift samt att du har datorvana.

Om oss
Kongahälla Center slog upp portarna i mars 2019 och är den största handelssatsningen i regionen på över 10 år. Fastigheten är fördelad på 4 plan med en totalyta på över 60 000 kvm som innefattar butiker, restauranger, gym, vårdcentral och kontor. Kongahälla Center har årligen över fem miljoner besökare vilket gör att fastigheten är i ständigt behov av underhåll. Vi ägs av Göteborgsbaserade Adapta Fastigheter AB samt pensionsbolaget Alecta.

Välkommen med din ansökan!
Stämmer dina kvalifikationer med våra krav på rollen som fastighetsskötare? Är det så här du drömmer om att arbeta? Härligt! Då ser vi fram emot din ansökan. Skicka ditt cv och ett personligt brev till jobb@kongahallacenter.se Sista ansökningsdag är 28/6, och urval sker löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Timmy Sundvall, driftansvarig, på timmy@kongahallacenter.se eller 0709-61 38 38.
Mer info
Email Mejla Kongahälla Center
Område Kungälv
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kongahallacenter.se
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (3 dagar kvar)