Servicetekniker inom rulltrappor

Servicetekniker inom rulltrappor

Om tjänsten

I rollen som Servicetekniker arbetar du med service och underhållsarbete av rulltrappor. Tillsammans med dina teamkollegor så ansvarar du för Göteborg och omnejd där du åker ut till olika fastigheter. Det innebär både arbete på egen hand och tillsammans med dina kollegor beroende på arbetets omfattning. Du planerar dina dagar utifrån befintliga behov och på sikt kommer du även få möjlighet att ta ett större ansvar kring felsökning och reparationsarbete. Din chef och företagets lokaler är i Göteborg men då du har en fullt utrustad servicebil utgår du från hemmet.

Mer ingående innebär rollen:
  • Service och underhållsarbete av rulltrappor med en mekanisk inriktning
  • På sikt arbete med felsökning och reparationsarbete inom el och mekanik
  • Löpande kunddialog och arbete i en roll där du träffar mycket människor
Kompetenskrav

För att lyckas i rollen så behöver du inte ha tidigare erfarenhet som servicetekniker så länge du har ett stort tekniskt intresse och rätt inställning att utvecklas. Du behöver ha med dig:
  • Utbildning med mekanisk inriktning, exempelvis inom fordon, maskiner eller underhåll, alternativt arbetslivserfarenhet ifrån liknande område.
  • Erfarenhet av reparation, installation och felsökning inom mekanik och el är meriterande men inte ett krav
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort
Som person är du lösningsorienterad och har förmågan att strukturera ditt arbete. Du är kommunikativ och har lätt för att prata med nya människor. Du är även ödmjuk och mån om att ha ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. För att lyckas i rollen som servicetekniker så är det viktigt att du har rätt driv och inställning samt intresse för att utvecklas och vilja lära dig mer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Arbetstider: 7-16

Lön: Enligt kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig maila info@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Underhållstekniker, tekniker, servicetekniker, reparation, installatör, mekaniker, el, mekanik, felsökning, rulltrappor, kungälv, göteborg, mölndal
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett världsledande bolag inom ett flertal tekniska produktområden såsom hiss, port och rulltrappor. Produkterna gör att dina kompetenser inom både mekanik och el kommer att sättas på prov. Du får en gedigen introduktion för att få rätt förutsättningar att lyckas i rollen. Företaget satsar också väldigt mycket på internutbildningar för att hålla din kompetens så uppdaterad som det bara är möjligt. Mer information om företaget kommer senare under processen.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget efter en 6 månaders period.