Mekanisk Servicetekniker

Mekanisk Servicetekniker

Om tjänsten

I rollen som servicetekniker så arbetar du med service, reparation och underhållsarbete av antingen rulltrappor, hissar eller portar utifrån det team som du tillhör. Tillsammans med dina teamkollegor så ansvarar du för Göteborg och omnejd där du åker ut till olika fastigheter och verksamheter. Det innebär arbete på egen hand och tillsammans med dina kollegor beroende på arbetets omfattning och du planerar dina dagar utifrån befintliga behov. Din chef och företagets lokaler är i Göteborg men då du har en fullt utrustad servicebil utgår du från hemmet.

Mer ingående innebär rollen:
  • Service och underhållsarbete med en mekanisk inriktning
  • Arbete med felsökning och reparation inom el och mekanik
  • Löpande kunddialog och arbete i en roll där du träffar mycket människor
Kompetenskrav
  • Utbildning och/ eller erfarenhet som mekaniker underhållstekniker, servicetekniker, reparatör eller motsvarande område
  • Erfarenhet av service, reparation, installation och felsökning inom mekanik och el är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort
Som person är du lösningsorienterad och har förmågan att strukturera ditt arbete. Du är kommunikativ och har lätt för att prata med nya människor. Du är även ödmjuk och mån om att ha ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. För att lyckas i rollen som tekniker så är det viktigt att du har rätt driv och inställning samt intresse för att utvecklas och vilja lära dig mer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Arbetstider: 7-16

Lön: Enligt kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig maila info@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Mekaniker, Underhållstekniker, tekniker, servicetekniker, reparation, installatör, mekaniker, el, mekanik, felsökning, rulltrappor, hiss, port, industri, kungälv, göteborg, mölndal
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett världsledande bolag inom ett flertal tekniska produktområden såsom hiss, port och rulltrappor. Produkterna gör att dina kompetenser inom både mekanik och el kommer att sättas på prov. Du får en gedigen introduktion för att få rätt förutsättningar att lyckas i rollen. Företaget satsar också väldigt mycket på internutbildningar för att hålla din kompetens så uppdaterad som det bara är möjligt. Mer information om företaget kommer senare under processen.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget efter en 6 månaders period.