Fordonstekniker Kvdbil

Fordonstekniker Kvdbil

ÄR
DU REDO FÖR NÄSTA UTMANING? HAR DU TIDIGARE ERFARENHET SOM FORDONSTEKNIKER? DÅ
SKA DU SE HIT!


Kvdbil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar.
Våra kunder är privatpersoner, företag samt myndigheter. På KVD är vi helt övertygade om att de bästa bilaffärerna görs med bra magkänsla! Det bidrar vi till genom att förmedla vältestade bilar och låta marknaden bestämma priset genom online-auktion. På det sättet säljs redan fler än 26 000 begagnade bilar årligen på kvd.se, och vi siktar mot att sälja betydligt fler!


Om tjänsten som fordonstekniker på kvdbil

Avdelningen produktion ansvarar för att leverera vårt högkvalitativa tekniska test av bilar och fritidsfordon och som fordonstekniker är du en viktig del i våra framgångar. Genom vårt testförfarande och hantering av försäljningsobjekt skapar vi trygghet åt både säljande och köpande kunder.
Vi jobbar helt märkesoberoende och hanterar en stor spridning av modeller, årsmodeller och fabrikat. Vi arbetar med att genomföra våra tester på produktionslina vilket innebär att du arbetar i grupp men med tydligt definierade arbetsmoment per arbetsstation. Våra huvudsakliga arbetsverktyg är iPads när vi genomför KVD-test på bilarna.

VI SÖKER DIG SOM..

..gillar att
arbeta i högt tempo samt tycker det är självklart att alltid göra ditt bästa för att kunden ska bli nöjd! Du ser möjligheter istället för hinder samt har uppfattningen att man kommer längst genom kommunikation och samarbete. Att kunna kavla upp ärmarna när det behövs är viktigt. Likaså att du är en trevlig prick med båda fötterna på jorden som sprider positivet och föregår med gott exempel.

VÅRA
ÖNSKEMÅL TILL DIG


Du har
erfarenhet av att arbeta i liknande produktionsmiljö. Att du har arbetslivserfarenhet som bilmekaniker, servicetekniker och/eller besiktningstekniker tar vi därför för givet. Har du dessutom erfarenhet av Lean så är tjänsten så gott som din...

Att du har B-körkort
och kan tala flytande svenska och engelska både i tal och skrift är måsten.

Övrigt

Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. Förutom trevliga kollegor lovar vi dig ett högt arbetstempo, en spännande tillväxtresa och en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö!

Start: Enligt
överenskommelse

Plats: Ellesbovägen 150, Kungälv

Anställningsform: Vikariat minst 1 år, 100% (med möjlighet till förlängning)

Lön: Marknadsmässig lön

Är du vår
nästa kollega? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Deadline är 20 februari, men vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

Nu kör vi!!

Sök
tjänsten och läs mer om Kvdbil på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvdbil är Sveriges ledande marknadsplats för begagnade bilar. Våra kundgrupper består av privatpersoner, företag, och myndigheter. Vi testar värderar och beskriver alla auktionsobjekt objektivt innan de läggs på auktion på kvd.se. I koncernen ingår även Nordens ledande bilvärderingsbolag, Bilpriser och SMART 365 samt Kvdpro - auktioner för maskiner och tunga fordon.

KVD-koncernen har idag ca 160 anställda och vi förmedlar årligen fler än 26 000 bilar genom kvdbil.se och 3000 affärer genom kvdpro.com, till ett sammanlagt värde om 3 miljarder kronor. Genom Bilpriser görs varje månad 1,2 miljoner värderingar.