Extrajobb på Kvdbil för Senior fordonstekniker!

Extrajobb på Kvdbil för Senior fordonstekniker!

Har du lång
erfarenhet som fordonstekniker och känner att det skulle vara roligt att jobba lite extra då och då? Se hit!!!

Hos oss på
Kvdbil kommer du vara en del i vårt produktionsgäng som ansvarar för att levererar vårt högkvalitativa tekniska test av bilar och fritidsfordon. Vi arbetar med att genomföra våra tester på produktionslina vilket innebär att du arbetar i grupp med tydligt definierade arbetsmoment per arbetsstation. Tack vare dina härliga kollegor kommer du snart känna dig varm i kläderna!

Om
KVD


KVD har
Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar och våra kunder är privatpersoner, företag och myndigheter. Vi testar, värderar och beskriver våra auktionsobjekt grundligt innan vi lägger upp dem för auktion på kvd.se. Varje år säljer vi fler än 26 000 bilar. I KVD-koncernen ingår även Sveriges ledande bilvärderingsbolag, bilpriser.se samt kvdpro.com - auktioner med maskiner och tunga fordon. Arbetet på KVD genomsyras av våra värderingar; nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla.

Om
dig


Vi söker
dig som har erfarenhet av att arbeta i liknande produktionsmiljö. Att du har lång arbetslivserfarenhet som bilmekaniker, servicetekniker och/eller besiktningstekniker tar vi för givet. Kanske du till och med är pensionär?

Du behöver ha B-körkort och det är ett stort plus om du även har andra körkortsklasser (men inget krav). Du har goda kunskaper i svenska och vana av att kommunicera i både tal och skrift. Du behöver även ha god datorvana.

Att kunna
kavla upp ärmarna när det behövs är viktigt. Likaså att du är en trevlig prick som sprider positivet och föregår med gott exempel.

Det är även viktigt att du är flexibel då du med kort varsel kan få hoppa in och arbeta, exempelvis vid ordinarie personals frånvaro.

Övrigt

Din
arbetsplats är på vår anläggning som ligger på Ellesbovägen 150, Kungälv.

Tjänsten är
en avtalad visstidsanställning med timlön.

Vi tillämpar
löpande urval så är du intresserad - skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2020.

Sök tjänsten
och läs mer om Kvdbil på jobb.kvd.se

I den
här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med rekryterings och bemanningsföretag.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvdbil är Sveriges ledande marknadsplats för begagnade bilar. Våra kundgrupper består av privatpersoner, företag, och myndigheter. Vi testar värderar och beskriver alla auktionsobjekt objektivt innan de läggs på auktion på kvd.se. I koncernen ingår även Nordens ledande bilvärderingsbolag, Bilpriser och SMART 365 samt Kvdpro - auktioner för maskiner och tunga fordon.

KVD-koncernen har idag ca 160 anställda och vi förmedlar årligen fler än 26 000 bilar genom kvdbil.se och 3000 affärer genom kvdpro.com, till ett sammanlagt värde om 3 miljarder kronor. Genom Bilpriser görs varje månad 1,2 miljoner värderingar.