Extrajobb på Kvbil för Senior leveransmottagare!

Extrajobb på Kvbil för Senior leveransmottagare!

Har du lång erfarenhet av kundkontakt? Är du full av energi och älskar att prata med människor? Kanske du till och med är pensionär? Se hit!

Vi söker nu dig som är sugen på att arbeta extra som Leveransmottagare i vår leverans- och kundmottagning i Kungälv. På denna avdelning arbetar sju härliga medarbetare med att ta emot auktionsvinnare som vill provköra, betala och hämta ut bilen de köpt via auktion samt kunder som vill lämna in sin bil till försäljning.

Dina arbetsuppgifter som leveransmottagare kommer främst att bestå av att ta emot inkommande bilar, parkera dem samt göra mottagningsprotokoll.

Om dig

Du har B-körtkort, har lång arbetserfarenhet av kundkontakt och har möjlighet att jobba extra, ofta med kort varsel, vid exempel ordinarie personals frånvaro.

Du är glad och tycker det är kul att jobb samt är lättlärd och serviceinriktad. Har du dessutom ett intresse för bilar är detta ett extra plus.

Du talar flytande svenska och engelska.

Om KVD

Kvdbil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar; varje år säljer vi fler än 26 000 bilar. Våra kunder är privatpersoner, företag samt myndigheter. Våra auktionsobjekt testas, värderas och beskrivs grundligt innan vi lägger upp dem för auktion på kvdbil.se. I KVD-koncernen ingår även Sveriges ledande bilvärderingsbolag: bilpriser.se samt kvdpro.com - auktioner med maskiner och tunga fordon.

Övrigt

Din arbetsplats är på vår anläggning strax söder om Kungälv (Ellesbovägen 150)

Tjänsten är en avtalad visstidsanställning med timlön.

Vi tillämpar löpande urval så är du intresserad - skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 december 2019.

Sök tjänsten och läs mer om Kvdbil på jobb.kvd.se

Hoppas vi ses!

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med rekryterings och bemanningsföretag.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvdbil är Sveriges ledande marknadsplats för begagnade bilar. Våra kundgrupper består av privatpersoner, företag, och myndigheter. Vi testar värderar och beskriver alla auktionsobjekt objektivt innan de läggs på auktion på kvd.se. I koncernen ingår även Nordens ledande bilvärderingsbolag, Bilpriser och SMART 365 samt Kvdpro - auktioner för maskiner och tunga fordon.

KVD-koncernen har idag ca 160 anställda och vi förmedlar årligen fler än 26 000 bilar genom kvdbil.se och 3000 affärer genom kvdpro.com, till ett sammanlagt värde om 3 miljarder kronor. Genom Bilpriser görs varje månad 1,2 miljoner värderingar.