Ekonomiassistent /Receptionsansvarig Indus Sverige AB

Ekonomiassistent /Receptionsansvarig Indus Sverige AB

Arbetsbeskrivning

Indus söker nu en ekonomiassistent/receptionsansvarig till deras huvudkontor i Kungälv. Detta är en bred och varierad roll som spänner över flera områden. Tyngdpunkten i rollen fokuserar på leverantörsreskontran samt att ha ett övergripande ansvar för reception och telefonväxel. Du kommer med andra ord agera spindeln i nätet och ha mycket kontakt internt som externt. Tillsammans med trevliga kollegor bidrar du till att den administrativa funktionen på företaget fungerar optimalt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Leverantörsreskontra
  • Leverantörsbedömningar
  • Redovisning
  • Reception
  • Telefoni- och växelansvarig
  • Tidsredovisning
  • Inköp av kontorsmaterial
Du kommer att tillhöra ett litet ekonomiteam som består av dig själv, en redovisningsekonom, ekonomichef och en löneadministratör/HR ansvarig.

Vem är du?

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning inom ekonomi samt med något års erfarenhet från liknande roll, gärna med tyngd på leverantörsreskontra. Har du tidigare arbetat i reception är detta meriterande. Vidare har du goda datorkunskaper och är van användare av MS Office-paketet.

Som person är du positiv, självgående och utåtriktad med en hög känsla för service. Du en social person med en förmåga att sprida god stämning och positiv energi. Eftersom rollen innebär många bollar i luften ser vi att du är ordningsam och inser vikten av att arbeta strukturerat samt trivs i en varierad roll.

Körkort är ett krav.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred tjänst på ett mycket trevligt företag. Indus präglas av en god arbetsmiljö, bra stämning samt högt i tak.

Om Indus

Genom Kvalitet, Kompetens, Hållbarhet och Trygghet har vi sedan 1974 levererat och hyrt ut moduler. Modulerna sätts samman till lokaler, främst skolor, förskolor och kontor. Indus är ett familjeägt företag och är certifierade i både kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi arbetar mycket med hållbarhet och har ambitionen att vara branschens grönaste företag.

Huvudkontoret ligger i Kungälv, men kontor finns även i Stockholm och Norge och vi har även ett mindre kontor i Skåne. Sammanlagt är vi ca 50 anställda.

Varmt välkommen att bli en del av oss!

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Indus med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Rosenqvist på jenny.rosenqvist@jurek.se.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.
Mer info
Kontaktperson Jenny Rosenqvist
Telefon 08-525 01 800
Område Kungälv
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!