Fordonsmekaniker

Om jobbet

Vi satsar och utökar vår verksamhet med en fordonsmekaniker.Som fordonsmekaniker arbetar du med felsökningar, service och reparationer av lätta och tunga fordon. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och starta upp verksamheten i vårat nya samarbete med AD Truck.


Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull, noggrann och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du bör även ha förmågan att arbeta självständigt och att organisera det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du är duktig på praktisk problemlösning.


B-körkort är ett krav. Du har förstås ett brinnande intresse för fordon, mekanik och teknik. Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk bakgrund eller motsvarande erfarenhet samt kunskap av felsökning och arbetat med elektronisk test- och mätutrustning.
Jobbfakta
Ort
Kungälv
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Mejla eller ring Joakim Prambrant/Anders Karlsson, 0303-230812

Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 juli

Om företaget

Firman startades 2002 och har över 20 års erfarenhet i branchen. Vi ebjuder allt omkring Buss och lastbils reparationer samt montering och kalibrering av alkolås, luftkonditionering och värme.

Sedan hösten 2016 ingår vi även i AD Truck vilket gör att våran inriktning även kommer att vara på personbil och husbil.

Vi är i ett expansivt och spännande läge just nu därav söker vi yttligare mekaniker som vill vara med och bibehålla vår goda kvalitet och kundkontakt.