Verkmästare

Verkmästare

Till vår anläggning i Kungälv söker vi nu en driven verkmästare som ansvarar för den dagliga driften i vår verkstad.

För att passa i rollen som verkmästare bör du vara en strukturerad person som gillar att möta nya människor och ha kunden i fokus. Du gillar att coacha och utveckla människor och se lösningar istället för problem.

För oss på Gunnars Maskiner är vår personal den största tillgången och du kommer få de verktyg som krävs för att utföra ditt jobb men även en roll där du är med och påverkar din vardag.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av vår bransch eller liknande och gärna att du har erfarenhet av liknande roller. Du behöver känna dig trygg i att prata, läsa och skriva på engelska samt trivas med att ha datorn som ett av dina viktigaste arbetsredskap.

Vi lägger alltid störst vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att arbeta i och leda en grupp är den största meriten.

Vi tillämpar månadslön som sätts individuellt och anställning är tillsvidare om inget annat är överenskommet.

Vi tillämpar löpande tillsättning så vänta inte med din ansökan.

Vi väntar på dig!

Vill du ha ytterligare information kontakta Pernilla Gillholm, anläggningsansvarig på 070-339 53 28
Mer info
Email Mejla Gunnars Maskiner
Område Kungälv
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gunnarsmaskiner.se
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är verksamma i större delen av Västra Sverige med etableringar i Åsarp, Skövde, Vara, Töreboda, Lidköping, Kungälv och Borås.
Vi jobbar med försäljning, service och reparation av lantbruk-, grönyte-, entreprenad- och skogsmaskiner och representerar marknadsledande fabrikat såsom John Deere, Väderstad, Star, Ljungby, Merlo m fl. Vår totala omsättning uppgår till cirka 500 miljoner och vi är 100 anställda fördelat över våra anläggningar. Våra kunder är både entreprenörer, lantbrukare och kommunala inrättningar.
För att läsa mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.gunnarsmaskiner.se