Maskinsäljare

Maskinsäljare

Nu söker vi på Gunnars Maskiner en driven maskinsäljare till vår anläggning i Kungälv.

För att trivas i rollen som maskinsäljare bör du ha ett tekniskt intresse samt ett brinnande engagemang för att driva och utveckla samarbetet med våra kunder. Du bör ha en proaktiv inställning till ditt jobb där du tillsammans med våra kunder skräddarsyr maskinlösningar som passar just den kundens förutsättningar och ändamål. Du kommer till största del jobba mot entreprenörer och kommunala bolag men även mot lantbrukare.

Du är en social och utåtriktad person som gillar fart och fläkt och att jobba mot uppsatta mål. Du gillar att samarbeta med andra och är en relationsbyggare som gillar att skapa kontakt med nya människor. Har du erfarenhet av försäljning inom vår bransch eller liknande är det meriterande men störst vikt läggs vid personlig lämplighet.

Hos oss på Gunnars Maskiner är du själv med och utvecklar och påverkar din vardag och du är ihop med alla anställda hos oss en viktigt kugge i vårt TEAM.

Vi jobbar med fast månadslön och viss prestationsbaserad lön kan förekomma efter överenskommelse. Vi jobbar med tillsvidareanställning om inget annat är överenskommet.

Ta chansen att jobba med marknades mest innovativa maskiner i ett företag som aldrig står stilla. Vi tillämpar löpande tillsättning så vänta inte med din ansökan.

Vill du få mer information om tjänsten kontakta Pernilla Gillholm, platsansvarig på 070-339 53 28
Mer info
Email Mejla Gunnars Maskiner
Område Kungälv
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gunnarsmaskiner.se
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är verksamma i större delen av Västra Sverige med etableringar i Åsarp, Skövde, Vara, Töreboda, Lidköping, Kungälv och Borås.
Vi jobbar med försäljning, service och reparation av lantbruk-, grönyte-, entreprenad- och skogsmaskiner och representerar marknadsledande fabrikat såsom John Deere, Väderstad, Star, Ljungby, Merlo m fl. Vår totala omsättning uppgår till cirka 500 miljoner och vi är 100 anställda fördelat över våra anläggningar. Våra kunder är både entreprenörer, lantbrukare och kommunala inrättningar.
För att läsa mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.gunnarsmaskiner.se