Servicetekniker entreprenad

Servicetekniker entreprenad

Till vår anläggning i Kungälv söker vi nu en servicetekniker som vill bli del i vårt TEAM på Gunnars Maskiner.

För att passa i rollen som servicetekniker bör du vara en strukturerad person som gillar utmaningar och att den ena dagen inte är den andra lik. Du är en problemlösare som gillar att göra dina kunder nöjda.

Du kommer att jobba med reparation, service och felsökning av främst entreprenadmaskiner i form av lastmaskiner, grävmaskiner och tillbehör inom entreprenadsegmentet. Vi jobbar även med maskiner inom lantbruk och grönyta och det är meriterande om du kan tänka dig att även jobba med dessa maskiner om behov skulle uppstå. Vi jobbar med ledande varumärken i branschen så som Ljungby Maskin, Yanmar och John Deere m.fl. Arbetet är förlagt på dagtid och arbete kommer främst att utföras ute på fältet hos våra kunder som är belägna i närområdet.

För oss på Gunnars Maskiner är vår personal den största tillgången och du kommer få de verktyg som krävs för att utföra ditt jobb men även en roll där du är med och påverkar din vardag.

Vi ser att du har erfarenhet av vår bransch eller liknande och gärna att du har erfarenhet av tidigare jobb som servicetekniker. Utöver grundkunskap inom mekanik, el och hydraulik behöver du också känna dig trygg i att prata, läsa och skriva på engelska samt trivas med att ha datorn som ett av dina viktigaste arbetsredskap. Produktspecifika utbildningar får du löpande.

Vi lägger alltid störst vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att arbeta och samarbeta med andra är den största meriten. Du bör även gilla den personliga kontakten med kund och förstå vikten av god service,

Vi tillämpar månadslön som sätts individuellt och anställning är tillsvidare om inget annat är överenskommet. Vi har kollektivavtal via IF Metall.

Vi tillämpar löpande tillsättning så vänta inte med din ansökan.

Vi väntar på dig!

Vill du ha ytterligare information kontakta Pernilla Gillholm, anläggningsansvarig på 070-339 53 28 eller Anton Johansson,
HR-Chef på 0515-83116.

Vi undanbeder kontakt från rekrytering- och bemanningsföretag i samband med denna annonsering.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (18 dagar kvar)