Vill du jobba som busschaufför i trivsam miljö? Se hit!

Vill du jobba som busschaufför i trivsam miljö? Se hit!

Vill du köra buss i en trivsam miljö och möta nya människor varje dag? Se hit!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som busschaufför ska du köra buss, ge service till resenärerna och ha ett helhetsansvar för ditt fordon under färd. Du kommer att köra i Kungälvs kommun med omnejd.

Tjänsten börjar med en gedigen introduktion på 14 dagar där du får lära dig linjer och teori. I utbildningen ingår givetvis en testresa då din körvana sätts på prov. Du kommer sedan att arbeta i en hjälpsam miljö där kunden satsar stort på att förare och anställda ska få de bästa förutsättningarna. En bra förarmiljö, utbildning och rastlokaler är något som är i fokus.

Det finns stora möjligheter till heltidstjänst och framför allt nu under sommaren. Visionen är att du kommer fortsätta arbeta på heltid till hösten men det går ej att garantera.

Din profil

Skallkrav:
  • D- körkort
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • Svenska tal och skrift
  • Egen bil, eller bo nära kontoret
Meriterande:
  • Tidigare erfarenheter av att köra buss
  • Engelska tal och skrift
Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt på att få in en person som värdesätter sitt arbete som busschaufför högt. Eftersom att arbetet innebär mycket kontakt med resenärer måste man gilla bemötandet med andra människor och ha sinne för service.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Kungälv
Omfattning: Deltid med möjlighet till heltid
Mer info
Kontaktperson Samuel Liljegren
Telefon 0723-00 33 69
Område Kungälv
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bolaget startades 2013 och körde då skolbussar, men idag är de ett etablerat bolag som kör buss för alla busslinjer i Kungälvs kommun. De har ca. 70st anställda chaufförer som arbetar på deltid eller heltidstjänst. De har en väldigt låg personalomsättning vilket visar på att de anställda känner uppskattning och trivs på jobbet.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.