Vi söker dig med stor koncentration och stadig hand

Vi söker dig med stor koncentration och stadig hand

Tycker du det är roligt att arbeta med små detaljer? Har du hög koncentration och en stadig hand? Då passar du utmärkt för rollen som maskerare! Sök, så berättar jag mer.

Dina arbetsuppgifter

Som maskerare kommer du arbeta med många olika artiklar och produkter som du helt enkelt maskerar, det vill säga tejpar, inför lackering och målning.
Man får en ritning att utgå från, för att sedan maskera artikeln rätt. Efter maskering ska artikeln vidare till kollegorna som lackerar för att sedan komma tillbaka till maskeringsavdelningen där man kontrollerar att det blivit rätt.

Som nyanställd får man en tydlig introduktion samt blir tilldelad en fadder/mentor man kan vända sig till vid frågor och funderingar.

Din profil

Vi söker dig som är tålmodig, noggrann och anpassningsbar. Det är ett spännande jobb med mycket små detaljer och "småpill" så om du har en stadig hand är det klockrent.

Skallkrav:
  • Prata flytande svenska
  • Körkort B
Meriterande:
  • Tillgång till egen bil
  • Tidigare erfarenhet från industribranschen
Villkor

Start: Så snart som möjligt eller enligt överrenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Kungälv och Göteborg
Publiceringsdatum
2019-03-11

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Kontaktperson
Kristin Grön
072-247 40 01
Kristin.gron@framtiden.com
Mer info
Kontaktperson Kristin Grön
Telefon 072247 40 01
Område Kungälv
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund, SW Advanced Coating AB är ett bolag som funnits sedan 1970 och växer fortfarande. Bolaget är beläget i Kungälv och delvis i Göteborg och arbetar med ytbehandling och erbjuder alla moment i tillverkningsprocessen från design och tillverkning, ytbehandling, lasergravyr och screentryck, industriell värmeteknik till montering.
Idag är de 18 anställda, varav 7 stycken arbetar med maskering av produkterna och söker nu en till medarbetare till teamet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.