Junior Lackerare till Kungälv!

Junior Lackerare till Kungälv!

Är du teknikintresserad och står för noggrannhet, positivitet och prestigelöshet? Mer behövs inte för att söka jobbet som Lackerare till vår kund!

Dina arbetsuppgifter

Som lackerare hos vår kund kommer dina arbetsuppgifter bestå av färgblandning och detaljlackering, och då främst våt-lackering av små värdefulla delar till kunder som Saab Electronic Defence System.

Efter att dina kollegor har maskerat produkterna tilldelas du ett "arbetskort" där instruktioner som bland annat färgval finns att tillhandahålla. När du har lackerat produkterna monteras dessa ihop av dina kollegor och levereras till kund.

Noggrannhet och kritiskt tänkande är dina bästa vänner då produkterna är dyrbara och fellackering leder till felfungerade delar.

Din profil

Vi söker dig som med ditt teknikintresse, noggrannhet och positivitet vill vara en del av ett härligt team i en spännande miljö.

Skallkrav:
  • Teknikintresse
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Fritidsintressen relaterat till tjänsten (montering, lackering osv)
  • Utbildning mot fordon
  • Tidigare erfarenhet av liknande tjänst
  • Industrierfarenhet
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Kungälv
Arbetstider: 7-16 (fre 7-15)
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en ledande aktör inom skräddarsydda tekniska lösningar mot ytbehandling. Bolagets viktigaste områden är: lackering, lasergravyr och screentryck, industriell värmeteknik samt monteringsarbeten.

Bolaget har funnits i mer än 40 år och är ISO-certifierade för både sin imponerande kvalité och minimala miljöpåverkan. Idag är dem cirka 20 anställda men behöver nu anställa fler härliga kollegor till teamet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du bli anställd direkt hos kundföretaget.