Fordonsmekaniker? SÖK TJÄNSTEN!

Fordonsmekaniker? SÖK TJÄNSTEN!

Har du stort intresse för teknik och mekanik av fordon? Är du arbetsam och tycker om att jobba med varierande arbetsuppgifter som mekaniker? Då kan du vara den rätta personen för den här tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

Som fordonsmekaniker kommer du att få jobba tillsammans med fyra andra kollegor på företaget, med fokus på både lätta och tunga fordon. Det kan vara allt från buss, husvagnar, husbilar till vanliga personbilar. Tjänsten innebär främst att arbeta med felsökningar, service, reparationer, tvätt/städ och eldragningar. Ditt arbete kommer vara väldigt varierande och ingen dag är den andra lik.

Din profil

Skall krav:
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Gymnasial utbildning ex fordon / relevant arbetslivserfarenhet
Meriterande krav:
  • Erfarenhet av att ha jobbat inom buss- eller båtindustrin
  • Busskörkort
Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att passa in i rollen som fordonsmekaniker krävs det att du är engagerad, arbetsvillig och är initiativtagande. Eftersom vissa delar består av direkt kundbemötande krävs det att du är social och serviceinriktad. Vi ser gärna att du även är noggrann och inte är rädd för att ta egna initiativ eftersom stora delar av arbetet består av service, installation och felsökningar av fordon.

Villkor

Arbetstider: 07.00-16.00
Omfattning: Heltid
Ort: Kungälv
Start: Omgående
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett intressant företag som startades år 2002 och fokuserar på service, installation och underhåll av fordon. Idag är dom nio anställda på företaget med stort driv och gemenskap i företaget. Deras högsta fokus är på bussar, men har under dom senaste åren även börjat arbeta med husbilar, husvagnar och andra fordon. Deras kunder är främst företag men kan även vara till privatpersoner.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.