2 st Säljare sökes

2 st Säljare sökes

Flevogold är ett bolag som sitter i trevliga lokaler i
Rollsbo industriområde i Kungälv, här sitter vi totalt 8 personer.

Tjänsten är heltid 40 tim./vecka, 6 mån provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Vi är ett företag som arbetar med frysta kycklingprodukter, våra kunder är Food service, retail och även industriaktörer i Sverige, Finland och Danmark

Vårt huvudkontor är beläget i Kungälv/Rollsbo.

Vi söker nu 2 säljare. I jobbet ingår nykund bearbetning - och viss befintlig kundstock. Engelska i tal och skrift och viss datakunskap är viktig.

Jobbet är allsidigt och innefattar i huvudsak resande i form av besök av nya och befintliga kunder, ca 40 övernattningar per år. Skapa och göra nyhetsblad och presentationer, planera och genomföra mässor. Vi är i ett mycket expansivt läge så även ett intresse att UTVECKLA dessa delar i vår organisation är mycket viktigt.

Vi söker dig som är innovativ och som hellre ser lösningar än problem och är arbetsvillig och kan hantera ett jobb med mycket resande och egen drivkraft är viktigt.

Vi är ett litet säljkontor med allt vad det innebär och din sociala inställning och positiva karaktär är för oss viktig så det sätter vi stor vikt vid.

Tjänsten skall tillsättas snarast, sista ansökningsdag 12/8.

För frågor ring gärna

Johan Nilsson 0702-37 35 85 Försäljningschef Fiskano
Skandinavien

johan.nilsson@fiskano.net

eller

Pär Holmström Flevogold AB 0702-76 81 40

par.holmstrom@flevogold.se

Ps. Ring gärna innan ni skickar CV
Mer info
Kontaktperson Johan Nilsson
Telefon +46702373585
Email Mejla Johan Nilsson
Område Kungälv
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.flevogold.se
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi På Flevogold har sedan 2012 importerat kyckling till nordisk marknad och vårt sortiment innefattar ett brett utbud av kycklingprodukter som levereras till grosister runt om i landet. Vår kundbas är Food service, retail och även industriaktörer i Sverige, Finland och Danmark
Flevogolds sortiment är under konstant utveckling och vår styrka är en god kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris på pall, fritt levererat till kund.
Tillsammans med våra fabriker föds konstant nya idéer inom produktutveckling och användningsområden för att främja ett attraktivt och säljande sortiment.