Arbetsledande miljövärd

Arbetsledande miljövärd

Beskrivning av tjänsten

Kungälvsbostäder söker två Arbetsledande miljövärdar. Du erbjuds nu möjligheten att få vara med och starta upp en ny verksamhet när Kungälvsbostäder tar över skötseln av utemiljön i egen regi.

Som arbetsledande miljövärd hos Kungälvsbostäder är du ansiktet utåt mot hyresgästerna och den som ansvarar för att den yttre miljön är inbjudande och välskött. Du kommer att få mycket frihet under ansvar och möjlighet att påverka då detta är två nyinrättade tjänster. Som miljövärd är du framför allt operativ i utemiljön men ansvarar också för arbetsledning för säsongsanställda och administrativa delar som inköp, planering och budgetarbete.

Arbetsuppgifter

Ansvara för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av utemiljön

Arbetsledning av säsongsanställd personal

Ansvara för den löpande kontakten med hyresgäster gällande felanmälningar om utemiljön

Ansvara för inköp inom ramen för beslutad budget

Upprätta skötselplaner för området

Plantering och beskärning av häckar och träd, renhållning, bevattning och ogräsrensning

Medverka vid underhållsplanering samt vid budget och prognosarbete gällande utemiljö

Ansvara för inköp och skötsel av maskinpark

Kvalifikationer
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från likvärdigt arbete.
Utbildning med inriktning mot trädgård eller motsvarande erfarenhet

Träd och växtkunskap

Kunskap inom växtbeskärning

Körkort

Vem är du?

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas i rollen tror vi att du är en lagspelare som är självgående, flexibel och tar ansvar. Eftersom arbetet innebär daglig kontakt med våra kunder och samarbetspartners så tror vi att du är en person som har lätt för att skapa goda relationer. Då du kommer att arbetsleda säsongsarbetare så det också är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och planering. Till sist tror vi att du brinner för trädgårdsskötsel och tycker om att hugga i för att uppnå en levande och inbjudande utemiljö.

Vi erbjuder dig en utvecklande och aktiv miljö, där du har chans att växa.

Ansökan
När det gäller denna rekrytering samarbetar Kungälvsbostäder med Fasticon Kompetens AB. Tycker du att tjänsten låter intressant, skicka in ditt CV på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Evelina Johnson på evelina.johnson@fasticon.se eller 076-610 18 57.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fasticonjobb.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon AB är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. www.fasticon.se