Teknisk arbetsledare till UPS-TEKNIK i Kungälv

Teknisk arbetsledare till UPS-TEKNIK i Kungälv

Tycker du om att leda och organisera? Hålla ordning på servicetekniker, projekt och planering? Är struktur, teknik, service och flexibilitet ord som talar till dig? Då kan du vara UPS-tekniks nya tekniska arbetsledare!

Om tjänsten

Vi levererar säker strömförsörjning till bl a sjukhus, industri, serverhallar, fartyg, nätbolag och privata företag i västra och södra Sverige. Dessutom utför vi service och tillhandahåller slitdelar till samtliga fabrikat inom området UPS, DC-system och reservkraft.

Vi växer och behöver utöka vårt team med en ny tjänst som är teknisk arbetsledare. Du kommer arbeta under och tillsammans med vår servicechef och samordna och stötta servicetekniker, elektriker och vår verkstad i deras arbete.

I ditt arbete ingår personalansvar för (idag) 12 personer, koordinering och detaljplanering av servicearbeten, support till våra tekniker och planera projekt - stora som små. Uppdatera och följa policies, rutiner och instruktioner. Hantera och planera ut felanmälningar. Det kan förekomma resor men du utgår och har din arbetsplats på vårt kontor i Kungälv.

Vem är du?

Du behöver ha en genuin teknisk bakgrund och då inom el - har du arbetat med liknande produkter är det ett stort plus. Det är viktigt att du kan stötta våra servicetekniker ute på fält med praktiska råd. Sedan har du flera års vana att organisera och leda personal.

Som person är du prestigelös, kommunikativ och älskar struktur. Att samarbeta, organisera och ge bästa service till både kollegor och kunder är en stark motivator för dig.

Vad erbjuder vi?

Ett kul och utvecklande arbete i ett tryggt, dynamiskt och familjärt företag. Vi trivs tillsammans och tycker det är viktigt att tycka om sin arbetsplats och jobb.

Vilka är vi?

Sedan starten år 2002 har mycket hänt på UPS-TEKNIK. Med mer än 18 år i branschen och 18 medarbetare är vi idag en stark partner och helhetsleverantör när det gäller säkert strömförsörjning. Vi levererar produkter med mycket hög kvalitet och driftsäkerhet, rätt pris/prestanda och enkelt handhavande. Detta tillsammans med våra kompletta servicetjänster ger våra kunder en kontaktyta oavsett om det gäller produkter eller service inom säker strömförsörjning. Via vårt stora lager i Kungälv kan vi erbjuda snabba leveranser och där har vi även ett eget testrum för att kvalitetssäkra anläggningar innan leverans. Vi utför kundanpassade tester dvs mätningar och belastningsprov på anläggningar tillsammans med kunden. Vi har också utrustning för elkvalitetsmätningar och analyser på elnät samt utrustning för att utföra kompletta batterikapacitetstest på alla stationära batterier både bly och nicd.

Läs mer på www.ups-teknik.se

I den här rekryteringen har UPS-TEKNIK valt att samarbeta med Electus rekrytering. För frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Maria Benholm, 0722-210833.maria.benholm@electus.nu

Urval sker löpande så sök tjänsten nu!
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.electus.nu
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (18 dagar kvar)