Servicetekniker till ÅSS Processventilation i Kungälv

Servicetekniker till ÅSS Processventilation i Kungälv

Vill du arbeta i ett tryggt familjeföretag med en unik produkt? Vi hjälper våra kunder med deras hantering av stoft, damm och spån. Vi finns i bl a i skolor, snickerier och inom industrin. Tycker du om att resa och där ingen dag är den andra lik? Då kan du vara ÅSS Processventilation i Kungälvs nya servicetekniker!

Om tjänsten

Som servicetekniker åker du ut till våra kunder i hela landet och servar samt reparerar ÅSS anläggningar. Du utgår ifrån vårt kontor/lager i Kungälv. Kunderna är till stor del avtalskunder där vi servar en gång / år men det förekommer även en hel del service som bokas efter behov. Kunderna är ca 65% skolor och resten är fördelat mellan industri/ortopedi/livsmedel och snickerier.

Jobbet innebär en hel del resor och hotellnätter. Resorna är mestadels måndag-fredag och man bör räkna med ca 10-15 fulla resveckor / år. Resorna är till största delen planerbara långt i förväg men det kan även förekomma akutresor.

Vem är du?

Du tycker om att ha ett varierat arbete där du planerar din tid mycket själv. Du är allmänt händig och gillar att lösa problem och laga saker. Att möta kunder och användare ser du bara som roligt. Du är pålitlig, prestigelös och självständig.
  • God förmåga att kunna planera dina dagar
  • Snabbt kunna göra ändringar om något oväntat dyker upp.
  • Vara lösningsfokuserad
  • Bra med alla typer av människor
Har du erfarenhet/utbildning inom el, jobbat med ventilation, styr och reglage eller liknande är det ett plus. Du behöver veta vad det innebär att resa i tjänsten.

Krav
  • Körkort klass B
  • Svenska i tal och skrift
  • Arbetslivserfarenhet min 5 år
Vad erbjuder ÅSS?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning i ett tryggt familjeföretag där vi är måna om våra anställda. Frihet under ansvar gäller och vi stöttar varandra och är ett bra gäng. Många av oss har jobbat i företaget i många år och trivs jättebra.

Lönen är en fast månadslön med tillägg för dina resor. Företagsbil och telefon ingår.

Vilka är vi?

ÅSS Processventilation AB är ett gediget företag med 40 års erfarenhet från branschen och vi är det självklara förstahandsvalet för både skolor och industrier. Med egen tillverkning i lokalerna i Kungälv och med duktiga återförsäljare och servicetekniker över hela Norden kan vi garantera att våra anläggningar håller kvaliteten under lång tid.

Vårt kontor, lager och produktion ligger i Kungälv och vi är i dagsläget 17 anställda.

Läs mer på www.processvent.se

I den här rekryteringen har ÅSS valt att samarbeta med Electus rekrytering. För frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Maria Benholm, 0722-210833 el maria.benholm@electus.nu
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.electus.nu
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (14 dagar kvar)