Säkerhetstekniker

Säkerhetstekniker

Det här är tjänsten för dig som vill utvecklas i rollen som Servicetekniker i ett företag som är marknadsledande inom larm och säkerhet!. Har du ett tekniskt intresse och triv med ett självständigt arbete? Då är denna tjänst rätt för dig!.
Vi söker alltid efter dig som har den där genuina servicekänslan som riktas både mot kunder och medarbetare. Tillsammans bygger vi en vänlig, positiv och professionell arbetsplats där alla bidrar med sina färdigheter och är intresserade av att lära sig mer.
Mer info
Kontaktperson Ulf Bätjer
Telefon 0303-19900
Email Mejla Ulf Bätjer
Område Kungälv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://directlarmkungalv.se
Sista ansökningsdag 25 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tillsammans med Securitas Direct har vi skapat Sveriges mest framgångsrika säkerhetskoncept, vi söker därför Dig som arbetar med eller har erfarenhet av säkerhetstekniska installationer på inbrott, brand, kamera samt passagesystem.
Vi kan erbjuda ett spännande yrke med goda utvecklingsmöjligheter, gedigen utbildning samt en härlig teamkänsla där Du kommer att arbeta med innovativa och framtids säkrade koncept/produkter.

Med mer än 20 års erfarenhet av företagslarm inom de flesta verksamheter erbjuder vi företag en säkerhetslösning där vi tar totalansvar för hela kedjan från larm till åtgärd.

Sedan starten 1997 har Directlarm installerat fler än 5000 anläggningar i Norra Göteborg.