Gårdssäljare

Gårdssäljare

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Ytterby

Arbetsuppgifter

Vi söker nu förstärkning i form utav en gårdssäljare till Ytterby!
Är du en person som brinner för service? Är du dessutom en initiativtagande och ordningsam person som trivs med fartfyllda arbetsdagar? Då kan tjänsten som gårdssäljare hos oss passa dig!

Som gårdssäljare är du vår kontakt mot våra proffskunder. Dina arbetsuppgifter innefattar att ge våra kunder bästa möjliga service samt att arbeta med påfyllning av lagerartiklar, orderplockning, ta emot kunder samt lossning av bilar. Du och övriga kollegor på anläggningen arbetar tillsammans som ett team men arbetet är samtidigt självständigt där det krävs att du tar egna initiativ. Du arbetar med hög energi för att driva på vårt förbättringsarbete - allt för att förenkla och förbättra för våra kunder!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har servicekänsla samt är engagerad och energisk. Vi befinner oss just nu på en digitaliseringsresa och söker därför dig som inte räds att arbeta med ny teknik och utmana det som är. Du vill gärna arbeta med att utveckla både dig själv och dina arbetsuppgifterna då det finns goda chanser att växa i företaget. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har truckerfarenhet. Har du dessutom med dig erfarenhet och kunskap om bygg och materialkännedom ses även det som meriterande.

Övrig information

Tjänsten är tidsbegränsad mellan april-oktober med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Ytterby.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Butiks-/Lagerchef Torbjörn Strid på tel.0303-38 20 08.
Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 18 april eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-04-18
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se