Varmkök, Kallskänk, catering & Deli Coop Kongahälla Center

Varmkök, Kallskänk, catering & Deli Coop Kongahälla Center

Har du en stark drivkraft och ett brinnande intresse för mat? Då kan du vara den vi söker till vår högt uppskattade och fina deli!

Vi söker dig som är serviceinriktad med ett brinnande intresse för försäljning och vill vara och göra vår delikatessavdelning ännu bättre. Som person är du noggrann, initiativtagande och ansvarstagande.

Vi vill att du som söker är driven och har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar det bästa kundbemötandet. Tillsammans med dina kollegor erbjuder du en avdelning i absoluta toppklass som varje dag överträffar våra kunders förväntningar.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer.

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter, allt från att betjäna kunder i manuella delikatessdisken till att praktisera både i varm- och kallkök. Erfarenhet av produktion inom varm- och kallkök eller delikatessområdet ser vi därför som ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, med arbete var tredje helg och tillträde enligt ök. Provanställning tillämpas.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med Säljchef Marika Gustafsson tfn: 073-069 87 04.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 29 februari 2020.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.