Franchisetagare Coop Nära Marstrand

Franchisetagare Coop Nära Marstrand

Vi söker dig som har branchkunnighet och affärsmannaskap för att driva en framgångsrik livsmedelsbutik.

Vi går en spännande framtid till mötes och söker nu en franchisetagare till Coop Nära Marstrand. Vi har höga och utmanande mål för framtiden och söker nu dig som har ett stort driv och vill vara med och utveckla Coop ytterligare. Som franchisetagare/butikschef är du strukturerad med stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser och har ett starkt sinne för affärer samtidigt som du ser till att butiken är säljande, attraktiv och levande för att attrahera och tillgodose kundernas behov.

Vi ser att du har gedigen och dokumenterad kunskap från ledande position inom detalj- eller dagligvaruhandeln.

Att vara franchisetagare innebär att du driver butiken enligt ett franchiseavtal där du har fullt arbetsgivaransvar och är ekonomiskt ansvarig för den största delen av butikens övriga driftskostnader. Som franchisetagare ska du tycka att personligt ägande och ekonomisk risk är en sporre till ökat engagemang. Att vara franchisetagare inom Coop ger även möjlighet till större ekonomisk avkastning.

Ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap, vara entusiasmerande samt använda din sociala lyhördhet.

Tillträde 1 Januari 2019.

Vill du veta mer angående tjänsten ta kontakt med regionchef Jonas Englund tfn: 010-747 00 60

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 23 september 2018. Ansök via coop.se
Mer info
Kontaktperson Jonas Englund
Telefon 010-747 00 60
Område Kungälv
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.