Medarbetare till vårt Produktionskök & Deli - Coop Kongahälla Center

Medarbetare till vårt Produktionskök & Deli - Coop Kongahälla Center

Har du en stark drivkraft och ett brinnande intresse för mat? Då kan du vara den vi söker till vårt högt uppskattade produktionskök & delikatess!

Vi söker dig som är serviceinriktad med ett brinnande intresse för mat och försäljning, och där du vill vara och med och göra vårt produktionskök och vår delikatessdisk ännu bättre. Som person är du noggrann, initiativtagande och ansvarstagande.

Vi vill att du som söker är driven och har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar det bästa kundbemötandet. Tillsammans med dina kollegor erbjuder du en avdelning i absoluta toppklass som varje dag överträffar våra kunders förväntningar.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer.

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter men ditt absoluta huvudfokus kommer att ligga på varm- och kallkök. Tre års erfarenhet av produktion inom varm- och kallkök ser vi därför som ett krav.

Tjänsten är ett vikariat på 30 tim/veckan och tillträde enligt ök.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Säljchef Marika Gustafsson tfn: 010-745 03 23.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast men senast 25e april 2021. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista datum. Ansök via coop.se
  • Erfarenhet från arbete i varmkök med husmanskost
  • Erfarenhet från arbete i kallkök
  • Erfarenhet från arbete vid delikatessdisk
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.