Butikssäljare Varmkök/Kallskänk & Catering Coop Kongahälla

Butikssäljare Varmkök/Kallskänk & Catering Coop Kongahälla

Coop Väst fortsätter att växa! Nu har du chansen att vara med och starta upp vår nya butik i Kongahälla köpcentrum!

Våren 2019 öppnar vi upp dörrarna till vår nya butik med målet att tillsammans med ett härligt gäng medarbetare skapa Kungälvs egna matmecca!

Vi söker dig som är en effektiv och ansvarsfull person som vill kliva in som butikssäljare hos oss och vara med och göra Coop Kongahällas kök till en succé!

Vi vill att du som söker har en passion för mat och människor och är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta. Med stort engagemang arbetar du för att göra vårt kök till ett självklart val för våra kunder. Du har lätt för att komma med idéer och är inte rädd för att testa nya vägar i ditt arbete. Vidare är du en god lyssnare och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Arbetsuppgifterna har fokus på restaurangproduktion med kallskänk och består av tillagning av diverse varma och kalla måltidslösningar såsom matlådor och delikatesser för försäljning såväl i butik som till vår cateringverksamhet. Självklart måste alla på butiken vara flexibla och arbete på andra avdelningar kan förekomma vid behov.

Vi ser det som ett krav att du har gedigen yrkeserfarenhet som kock/kallskänka och besitter kunskaper för att kunna driva ett framgångsrikt butikskök.

Annonsen gäller flera tillsvidareanställningar med varierande omfattning. Tillträde våren 2019 eller enligt ök. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning tillämpas och arbete på kvällar och helger förekommer.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta butikschef Benjamin Rutmark tfn: 072-177 19 05

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 27 januari 2019. Ansök via coop.se
Mer info
Kontaktperson Benjamin Rutmark
Telefon 072-177 19 05
Område Kungälv
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.