Butikssäljare Kolonial & Färsk Coop Kongahälla

Butikssäljare Kolonial & Färsk Coop Kongahälla

Coop Väst fortsätter att växa! Nu har du chansen att vara med och starta upp vår nya butik i Kongahälla köpcentrum!

Våren 2019 öppnar vi upp dörrarna till vår nya butik med målet att tillsammans med ett härligt gäng medarbetare skapa Kungälvs egna matmecca!

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande och vill vara och göra Coop Kongahälla till en succé! Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta på butikens kolonial- och färskvaruavdelningar där du ska se till att kunden alltid möts av avdelningar i absolut toppklass. Fokus kommer ligga på varuplock inom ett eller flera områden såsom frukt & grönt, mejeri, frys, torrvaror, nonfood, kött och chark. Du kommer även få stötta upp butikens övriga arbete vid behov.

Ett högt arbetstempo är en förutsättning för ett gott resultat och vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet från dagligvaruhandeln sedan tidigare.

Annonsen gäller flera tillsvidareanställningar med varierande omfattning med tillträde våren 2019. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning tillämpas och arbete på kvällar och helger förekommer.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta butikschef Benjamin Rutmark tfn: 072-177 19 05

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 27 Januari 2019. Ansök via Coop.se
Mer info
Kontaktperson Benjamin Rutmark
Telefon 072-177 19 05
Område Kungälv
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.