A-ansvarig Frukt & Grönt - Coop Kongahälla

A-ansvarig Frukt & Grönt - Coop Kongahälla

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och har ett stort intresse för mat och vill vara med och ta vår Frukt & Gröntavdelning till nästa nivå och möta framtiden på bästa sätt!

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta självständigt såväl som i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Du ska tillsammans med dina kollegor se att våra kunder möts av branschens fräschaste Frukt & Gröntavdelning alla dagar i veckan. I din roll ansvarar du för uppföljning av försäljning mot budget samt arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn. Du kommer att utgå från din avdelning men arbetar även med butikens teamplock och som butiksvärd.

Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Arbetstiderna kommer att vara både dagtid och kvällstid samt var tredje helg.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 33 tim/vecka tillträde efter ök. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sisat ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Butikschef Benjamin Rutmark via mail: kongahalla.bc@coopvast.se

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast.

Krav och förväntningar för denna tjänst
  • Erfarenhet för hela den dagliga driften för Frukt & Grönt såsom egenkontroll och planering
  • Kunskap i samtliga system för att sköta och hantera den dagliga driften så som Store Office, CAO, Lime/Everfresh mf
  • Bygga exponeringar
  • Mycket goda kunskaper inom Frukt & Grönt
  • Drivs av att arbeta med en ständig förbättringskultur och en delaktighet i att göra varandra bra och bättre
  • Passion för mat och människor
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.