Säljare Återförsäljarledet

Säljare Återförsäljarledet

Vi fördubblade vår omsättning under 2022 och har på fem år nått en stor marknadsandel i Sverige! Därför behöver vi nu dig som vill stärka och utveckla relationen med våra återförsäljare runt om i Sverige. Som säljare för Champion blir den en av få i landet som har elverk som sin core business. Du blir en stor del av vårt företag och har du en idé kommer du få testa den.

Vad blir utmaningen?
Du kommer bli den tredje personen i bolaget och vår första renodlade utesäljare. Det kommer inte finnas åtta andra med samma jobb runt dig och det förutsätter att du är iniativtagande, handlingskraftig och självgående och som trivs med att forma din egen roll och vardag. Du kommer få jobba med allt från kundservicesamtal till mässor och även om vi idag har en del rutiner och processer finns inga stödfunktioner eller ”så här har vi alltid gjort”. Det är viktigt att du kommer in med en egen tanke hur du ska planera och strukturera din tid, samt en erfarenhet i vad som krävs för att lyckas i din roll som säljare mot återförsäljarledet. Vi behöver en person som tycker det är roligt att bygga och som går från ord till handling - gärna lite för snabbt ibland.

Vad erbjuder vi?
Hos oss blir du inte ett anställningsnummer i mängden. Här får du chans att driva egna ideér påverka och vara kreativ. Det innebär också att du behöver vilja kavla upp ärmarna, ta egna initiativ och trivas i omgivning där det tas snabba beslut.
För oss är det viktigt att du med stolthet kan gå ut på marknaden och representera oss, därför ämnar vi göra dig till en trovärdig expert inom elverk och ge dig de bästa förutsättningarna att bli framgångsrik i din roll. Lämplig bostadsort är Göteborg, då vi gärna ser att du utgår från vårt kontor i Kungälv när du inte är ute och reser. Du ansvarar för kunder i hela Sverige, både på nationell- och i viss mån central nivå. På sikt kan rollen även innefatta hela Norden, först på tur är då Danmark.

Vidare vill vi ge dig
  • Stor frihet under ansvar
  • En central roll i en växande tillväxtorganisation med god ekonomisk stabilitet
  • Chansen att växa tillsammans med oss och utvecklas internt, såväl nationellt som internationellt
  • En riktigt rolig tid i din karriär där du blir direkt avgörande roll för vår fortsatta tillväxtresa
Vem är du?
Någon som tycker ovanstående låter kul.

Vidare ser vi gärna att du
  • Har minst 2 års erfarenhet av B2B försäljning, gärna mot ÅF/distributionsledet
  • Har nära till skratt
  • Har vana att självständigt resa på ett säljdistrikt
  • Trivs med att tala inför grupper och tycker det är roligt att utbilda och skapa engagemang
  • Är strukturerad och har ordning och reda
  • Har en karismatisk och säljande personlighet med ett driv som smittar av sig
Känns det som om den här annonsen är skriven om dig? Då tycker vi att du ska söka!

Champion är Nordamerikas största producent av elverk. All utveckling och tillverkning sker i eget hus och vi kan därför hålla tre års garanti samt att vi har det bredaste sortimentet av elverk. Varje år lanserar vi flertalet nyheter och vi kommer inom kort även lansera en serie med Solar Power-produkter.BPE Nordic AB är exklusiv distributör av Champion Global Power Equipment och Warrior Winches i Norden.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan nu. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin på tel: 076-000 18 89 eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 13 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.