Trafikledare Beställningstrafik med buss

Trafikledare Beställningstrafik med buss

Bussbokning.com / Ellös Buss söker nu trafikledare till vår centrala trafikledningsfunktion i Kungälv.

Du kommer att ingå i en grupp om 3 personer som trafikleder samtliga av våra bussar i beställningstrafik och skoltrafik i Västra Sverige. TJänsten kräver stort engagemang och ett öga för detaljer för att kunna planera rätt buss och rätt förare till rätt köruppdrag.

Tidigare erfarenhet som turistbusschaufför eller trafikledare är ett krav samt körkort med behörighet D. Utöver detta behöver du behärska både Svenska och Engelska väl i både tal och skrift och ha god datorvana samt en grundmurad ansvarskänsla.

I perioder är tempot högt och du bör hantera stressiga situationer och stötta våra chaufförer när saker inte riktigt går som det ska.

I tjänsten ingår jour då trafikledningen är öppen vardagar 08.30-16.30 och övrig tid är alltid någon trafikledare på jour för oförutsedda saker som behöver lösas så som plötslig sjukdom, trasiga bussar mm.

Känns detta som en utmaning för dig berättar vi gärna mer vid ett personligt möte.
Mer info
Kontaktperson Elizabeth Eriksson
Telefon 031-217900
Email Mejla Elizabeth Eriksson
Område Kungälv
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bussbokning.com
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bussbokning.com ingår tillsammans med Ellös Buss och Klippans Busstrafik i Bussbokningsbolagen som bedriver beställningstrafik, skoltrafik och linjetrafik med fokus mot Västsverige. Bolaget är ett familjeföretag som ägs av Christer & Elizabeth Eriksson.

Vi har huvudkontor med depå i Kugälv samt lokala depåer i Stenungsund, Borås, Götene, Klippan och Hörby.

Bolagen har idag ca 100 bussar av varierande storlek. Trafiken i Skåne trafikleds ifrån depån i Klippan, linjetrafiken i Stenungsund trafikleds lokalt. All övriga beställnings och skoltrafik hanteras via vår centrala trafikledning i Kungälv.

Läs gärna lite mer om oss på våra hemsidor:
https://bussbokning.com
https://ellosbuss.se
https://klippansbuss.se