Bussförare Turisttrafik/Beställningstrafik

Bussförare Turisttrafik/Beställningstrafik

Bussbokning.com / Ellös Buss söker nu chaufförer till vår beställningstrafik med utgångspunkt från vår depå i Kungälv. Jobbet är varierande och innebär att köra våra kunder enligt deras beställningar som kan handla om allt ifrån mellan två skolor i Ale till flerdagars resor i Europa. Vi utför bland annat en stor del körningar för Rolfs Flyg & buss.

Vi värdesätter att du är ordningssam och sätter stor vikt vid att du självständigt kan utföra dina uppdrag och ge den höga service som vi jobbar för till våra kunder vilket utöver körningen handlar om att kanske servera kaffe, se till att bussen är ren och hel samt ibland att ta hand om en grupp och informera om dagens program, hjälpa till att checka in på hotell, färjor mm.

För tjänsten krävs att du utöver körningen behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift samt är beredd på flertalet resor där man är borta hemifrån flera dagar i streck.

Vi söker förare för fast heltidsanställning, deltidsanställning eller timanställning.

Arbetstiderna är varierande och vi tillämpar så kallat fridagschema för fast anställd personal. Som fast anställd kommer du primärt att köra en buss som du även ansvarar för att den är i ordning inför kommande uppdrag.

Vi använder primärt bussar av nyare årsmodell från Setra, Scania och Volvo.

Vi håller för tillfället på och bygger en helt ny depå i Kungälv angränsande där vi finns idag vilket innebär att vi kommer få toppmoderna faciliteter till sommaren 2022.
Mer info
Telefon 031-217900
Email Mejla Bussbokning i Sverige AB
Område Kungälv
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bussbokning.com
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ussbokning.com ingår tillsammans med Ellös Buss och Klippans Busstrafik i Bussbokningsbolagen som bedriver beställningstrafik, skoltrafik och linjetrafik med fokus mot Västsverige. Bolaget är ett familjeföretag som ägs av Christer & Elizabeth Eriksson.

Vi har huvudkontor med depå i Kugälv samt lokala depåer i Stenungsund, Borås, Götene, Klippan och Hörby.

Bolagen har idag ca 100 bussar av varierande storlek. Trafiken i Skåne trafikleds ifrån depån i Klippan, linjetrafiken i Stenungsund trafikleds lokalt. All övriga beställnings och skoltrafik hanteras via vår centrala trafikledning i Kungälv.

Läs gärna lite mer om oss på våra hemsidor: https://bussbokning.com https://ellosbuss.se https://klippansbuss.se