Serviceinriktad Supporttekniker / 1.st - 2.nd line Support

Serviceinriktad Supporttekniker / 1.st - 2.nd line Support

Är du en duktig IT-support med känsla för service? Då är rollen som Supporttekniker inom 1-2.nd line support rollen för dig!

Om företagetBravura är ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Vi har utsetts till Gasellföretag fem år i rad och vårt långsiktiga mål är att fortsätta vår expansiva tillväxt med bibehållen lönsamhet. Idag finns Bravura i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Jönköping och Linköping. På våra kontor arbetar drygt 140 medarbetare, men den största delen av våra anställda, idag cirka 600 konsulter, arbetar ute på uppdrag hos våra kunder.

Företaget är beläget i Kungälv med goda kommunkationsmöjligheter till Göteborg för den som vill pendla.

ArbetsuppgifterI rollen som supporttekniker kommer du arbeta med ärendehantering över telefon, mail och deras ärendehanteringssystem. Det rör sig om lättare till medelsvåra ärenden inom 1.st och 2.nd line-support där du i rollen kommer få goda möjligheter till personlig utveckling. Arbetet sker i Windowsmiljö vilket gör det fördelaktigt om du arbetat i liknande klimat tidigare.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av IT-Support i 1-2-line.
  • God kännedom av Windowsmiljö
  • Svenska i tal och skrift
För att du ska passa för rollen tror vi att du är duktig på att erbjuda service till både interna och externa kunder samt har nyfikenhet att lära mer!

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Efter överenskommelse
Plats: Kungälv
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.