Bilab Kungälv söker Fordonstekniker.

Bilab Kungälv söker Fordonstekniker.

Vill du utvecklas i ett företag med en framgångsrik historik och vara med i uppbyggnaden av en ny servicemarknadsorganisation med starka varumärken? Har du förmågan att kunna handskas med många uppgifter samtidigt som du levererar utomordentlig service till våra kunder?

Vi söker fordonstekniker till vår allmänverkstad. I arbetet ingår främst att utföra service, reparationer, felsökningar samt elarbeten på Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Audi och Skoda. Du ansvarar för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra arbetet med hög kvalitet.

Kvalifikationer
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Kunskaper i fordonskonstruktion, serviceteknik och diagnostiska system
  • Förståelse för vikten av hög service och kundbemötande samt verkstadens processer och nyckeltal
  • Behärskar svenskaoch engelska väl, i både tal och i skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • AC-behörighet
  • Erfarenhet och kunskap av arbete med varumärkena VW, Audi och Skoda
Personliga egenskaper

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa långsiktiga relationer till både kunder och medarbetare. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar samt att utveckla verksamheten ytterligare.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på din personlighet och sociala förmåga.

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kommer att tillsättas omgående om lämplig kandidat ansöker. Sista ansökningsdag är 2018-05-31

Är du kvalificerad för tjänsten och känner att detta stämmer in på dig, är du välkommen att maila din ansökan med CV och personligt brev till marcus.ingemarsson@bilab.se Märkämnesraden i mailet med Fordonstekniker dagtid.

Vid frågor om tjänsten, kontakta vår Servicemarknadschef,
Marcus Ingemarsson på telefonnummer: 0303-620 23 eller via e-post: marcus.ingemarsson@bilab.se
Mer info
Kontaktperson Marcus Ingemarsson
Email Mejla Marcus Ingemarsson
Område Kungälv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilab.se
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilab Kungälv AB grundades 1963 och är auktoriserad återförsäljare för Audi, Volkswagen, Volkswagen Transportbilar och Scania Lastbilar. Vi har försäljning, serviceverkstad, skadeverkstad, reservdelsförsäljning, biluthyrning samt finansiering i vår anläggning i Kungälv där vi är 90 anställda och omsätter 500 miljoner.