Tekniker / Mekaniker Kvällstid

Tekniker / Mekaniker Kvällstid

Vad vi erbjuder dig:
Vi är ett härligt gäng som tycker om att ta oss an nya utmaningar och arbeta tillsammans!Det händer mycket på Bilab! Vi bygger ny kundmottagning, nytt lunchrum och vi har nyligen fräschat till vår verkstad! Hos oss får du möjlighet att vara med och utvecklas mot framtiden i en trevlig miljö där vi arbetar med premiumservice på marknadens starkaste varumärken. Nu satsar vi för att utveckla och stärka den stora efterfrågan på våra tjänster inom service och reparationer!

Hos oss är våra medarbetare den viktigaste resursen, tillsammans är vi Bilab!
  • Vi tycker det är viktigt med både personlig utveckling och en bra hälsa, vi visar det genom att varje medarbetare har en personlig utbildningsplan och vi uppmuntrar och stöttar varandra att utvecklas. Hos oss är vi väldigt stolta att vi har tre stycken Master Technician - den högsta nivån en tekniker kan ha inom VW och Audi.
  • Vi bidrar med 50% för friskvårdsaktiviteter för att vi vill främja välbefinnande och välmående. Självklart stöttar vi rökavvänjning, vi vill att du skall må bra!
  • Vi har bra förmånspaket för våra anställda med attraktiva rabatter. Vi har 25% rabatt på arbetskostnad, däckförvaring och bilvård. Utöver detta har vi även inköp av reservdelar, tillbehör, däck, olja samt övriga produkter i vårt sortiment till väldigt bra priser!
Arbetsuppgifter:
I arbetet ingår främst att utföra service, reparationer och elsökningar på Volkswagen, Volkswagen Transportbilar och Audi. Du ansvarar för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra arbetet med hög kvalitet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med god kommunikations och samarbetsförmåga.

Du är en lagspelare som samtidigt är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt.

Du bidrar till och uppskattar god stämning och ett positivt förhållningssätt,

Och är inte rädd att hugga i där det behövs.

Du förstår att det är lika viktigt med dokumentation och registrering av utfört arbete som den faktiska reparationen.

Vi ser att du har:
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Erfarenhet av fordonsservice och diagnostiska system
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Anställningsvillkor
Arbetstid: Måndag-torsdag 15:48 - 00:40
Lön enligt överenskommelse
Ob-ersättning utgår enligt gällande kollektivavtal
Eleven Bemanning sköter rekryteringsprocessen.

Henrik Edenfelt
031-790 20 00
Mer info
Kontaktperson Henrik Edenfelt
Telefon 031-790 20 00
Område Kungälv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bilab.se
Sista ansökningsdag 8 mars (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilab Kungälv AB grundades 1963 och är auktoriserad återförsäljare för Audi, Volkswagen, Volkswagen Transportbilar och Scania Lastbilar. Vi har försäljning, serviceverkstad, skadeverkstad, reservdelsförsäljning, biluthyrning samt finansiering i vår anläggning i Kungälv där vi är 90 anställda och omsätter 500 miljoner.