Skadetekniker

Skadetekniker

Vill du utvecklas och anta utmaningen att göra din karriärresa i ett företag med en framgångsrik historik och vara med i uppbyggnaden av en ny servicemarknadsorganisation med starka varumärken? Vi lägger stort värde vid din kompetens och framtida utvecklig, vi söker nu framtidens bilskadetekniker!

Vi erbjuder
Självklart har vi kollektivavtal och friskvårdsbidrag, vi är ett härligt gäng som tycker om att ta oss an nya utmaningar och arbeta tillsammans! På Bilab tycker vi det är viktigt med både personlig utveckling och en bra hälsa, vi visar det genom att varje medarbetare har en personlig utbildningsplan och vi uppmuntrar och stöttar varandra att utvecklas! Vi bidrar med 50% för friskvårdsaktiviteter för att vi vill främja välbefinnande och välmående. Självklart stöttar vi rökavvänjning. Vi vill att du skall må bra! Vi har bra förmånspaket för våra anställda med attraktiva rabatter.

Tillsammans bygger vi en arbetsplats för framtiden!

Tjänstebeskrivning
Som skadetekniker på Bilab i Kungälv kommer du arbeta med karosserireparationer på personbilar och lätta lastbilar.

Du kommer arbeta i ett aktivt team som skapar glädje och delaktighet på Bilab i Kungälv. Hos oss kommer du få kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll med några av marknadens främsta varumärken.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann och ambitiös, vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du som söker har fordonsteknisk utbildning eller annan relevant teknisk utbildning. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som skadetekniker. B-körkort är ett krav, likaså svenska i tal och skrift. Vi önskar att du har förståelse för engelska språket och viss datorvana.

Meriterande
AC-behörighet.
Erfarenhet och kunskap av arbete med varumärkena VW, Audi och Skoda.
Tidigare erfarenhet från arbete som bilskadetekniker/plåtslagare.

Ansökan
Intervjuer kommer att ske löpande.

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att maila din ansökan med CV till daniel.karlsson@bilab.se
Märk ämnesraden i mailet med Skadetekniker.

Vid frågor om tjänsten, kontakta vår Verkstadschef, Daniel Karlsson på telefonnummer: 0303-620 27 eller via e-post: daniel.karlsson@bilab.se
Mer info
Kontaktperson Daniel Karlsson
Telefon 0303-620 27
Email Mejla Daniel Karlsson
Område Kungälv
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bilab.se/
Sista ansökningsdag 15 okt 2019 (28 dagar kvar)