Mekaniker

Mekaniker

Vi söker dig som vill arbeta som mekaniker med inriktning mot service, reparationer och glasarbete (glasreparationer och vindrutebyten) i vår verkstad där vi servar, reparerar och utför felsökningar på Audi, VW personbilar och VW transportbilar.

Du kommer arbeta i ett aktivt team som skapar glädje och delaktighet på Bilab i Kungälv. Hos oss kommer du få kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll för att möta den senaste tekniken inom några av branschens mest spännande varumärken. Vår verkstad har den utrustning och kompetens som krävs för att arbeta med dagens och morgondagens bilar.

Vi utför samtliga förekommande arbeten inom branschen, Vill du framtidssäkra din kompetens och vara med på en spännande resa? Om svaret är ja, skicka mig en kort sammanfattning om vem du är och vad du gjort tidigare.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och ambitiös, vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du som söker har fordonsteknisk utbildning eller annan relevant teknisk utbildning. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som tekniker eller mekaniker. B-körkort och datorvana är ett krav, likaså svenska i tal och skrift, vi önskar att du har förståelse för engelska språket.

Meriterande
  • Erfarenhet och kunskap av arbete med varumärkena VW transportbilar, VW personbilar eller Audi.
  • Tidigare erfarenhet av arbete med fordonsglas.
  • Erfarenhet av fyrhjulsmätning och kamera / radarkalibrering.

Arbetstider
Rekryteringen avser anställning till vårt kvällsskift med arbetstider 15:48 till 24:40 Måndag - Torsdag. Ledig fredagar och dag före röd dag.

För rätt person kan det även finnas möjlighet till dagtidsarbete. Arbetstider dag, måndag till fredag 7:00 - 16:00.

Anställningsform: Tillsvidareanställning kvällstid.

Lön: Marknadsmässig.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att maila din ansökan med CV till Daniel.karlsson@bilab.se alternativt via knappen "Ansök nu". Märkämnesraden i mailet med Mekaniker.

Vid frågor om tjänsten, kontakta vår Verkstadschef, Daniel Karlsson på telefonnummer: 0303-620 27 eller via e-post: Daniel.karlsson@bilab.se

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Daniel Karlsson
Telefon 0303-620 27
Email Mejla Daniel Karlsson
Område Kungälv
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bilab.se/
Sista ansökningsdag 6 jan 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilab Kungälv AB grundades 1963 och är auktoriserad återförsäljare för Audi, Volkswagen, Volkswagen Transportbilar och Scania Lastbilar. Vi har försäljning, serviceverkstad, skadeverkstad, reservdelsförsäljning, biluthyrning samt finansiering i vår anläggning i Kungälv där vi är 90 anställda och omsätter 500 miljoner.