Bilskadereparatör/bilplåtslagare

Bilskadereparatör/bilplåtslagare

Tjänstebeskrivning
Vi söker nu efter en bilskadereparatör/bilplåtslagaretill Bilab. I arbetet får du möjlighet att arbeta med riktning av karosskador, byte av karosseridelar, riktbänksarbeten och glasarbeten på personbilar och lätta lastbilar. Du kommer ingå i ett team med fem kollegor som arbetar i fräscha lokaler och med några av branschens vassaste varumärken.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som bilplåtslagare på en skadeverkstad och ser med fördel att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå. Då bilarnas utrustning blivit mer avancerad ser vi modernt tekniskt kunnande som meriterande. B-körkort är ett krav och du behöver behärska svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som inställning och nyfikenhet. Som person är du noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och sinne för form. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi ser att du har:
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Datorvana
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Förståelse för vikten av hög service samt verkstadens processer och nyckeltal
Meriterande
Tidigare arbete med Volkswagen och/eller Audi

Anställningsvillkor
Heltid och fast lön plus provision.

Hos oss erbjuder vi goda möjligheter till utbildning och karriär, som medarbetare på Bilab blir du del av en härlig grupp med god sammanhållning och självklart har vi kollektivavtal och bra förmåner för våra anställda.

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att maila din ansökan med CV till Daniel.karlsson@bilab.se. Märk ämnesraden i mailet med Skadetekniker. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor om tjänsten, kontakta vår Verkstadschef, Daniel Karlsson på telefonnummer: 0303-620 27 eller via e-post: Daniel.karlsson@bilab.se
Mer info
Kontaktperson Daniel Karlsson
Telefon 0303-620 27
Email Mejla Daniel Karlsson
Område Kungälv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juni 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilab Kungälv AB grundades 1963 och är auktoriserad återförsäljare för Audi, Volkswagen, Volkswagen Transportbilar och Scania Lastbilar. Vi har försäljning, serviceverkstad, skadeverkstad, reservdelsförsäljning, biluthyrning samt finansiering i vår anläggning i Kungälv där vi är 90 anställda och omsätter 500 miljoner.