Bilplåtslagare/skadetekniker

Bilplåtslagare/skadetekniker

Tjänstebeskrivning
Som skadetekniker på Bilab i Kungälv kommer du arbeta med karosserireparationer på personbilar och lätta lastbilar av märkena Audi och Volkswagen.

Du kommer arbeta i ett aktivt team som skapar glädje och delaktighet på Bilab i Kungälv. Hos oss kommer du få kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll med några av marknadens främsta varumärken.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann och ambitiös, vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Du som söker har fordonsteknisk utbildning eller annan relevant teknisk utbildning. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som skadetekniker. B-körkort är ett krav, likaså svenska i tal och skrift. Vi önskar att du har viss datorvana.

Meriterande
AC-behörighet.

Erfarenhet och kunskap av arbete med varumärkena Vw, Audi, Skoda, Seat.

Tidigare erfarenhet från arbete som bilskadetekniker/plåtslagare.

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att maila din ansökan med CV till Daniel.karlsson@bilab.se alternativt via knappen "Ansök nu".

Märkämnesraden i mailet med skadetekniker.

Vid frågor om tjänsten, kontakta vår Verkstadschef, Daniel Karlsson på telefonnummer: 0303-620 27 eller via e-post: Daniel.karlsson@bilab.se

Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Daniel Karlsson
Telefon 0303-620 27
Område Kungälv
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bilab.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilab är auktoriserad återförsäljare för Audi, Volkswagen, Volkswagen transportbilar samt Scania Lastbilar. Vi har försäljning, serviceverkstad, skadeverkstad, reservdelar, biluthyrning samt finansiering. Vår anläggning ligger i Kungälv, strax norr om Göteborg.