Maskinbyggare sökes till Beck Maskin i Kungälv

Maskinbyggare sökes till Beck Maskin i Kungälv

Som maskinbyggare i Kungälv är du med och färdigställer våra kundanpassade sålda maskiner för leverans. I vår verkstad arbetar du med utrustning av nya maskiner såsom montering av rotortilt, styrsystem, belysning och centralsmörjning mm.

Våra huvudprodukter är Kobelco och Airman som är japanska grävmaskiner. Utöver dessa har vi även premiummaskiner av märken som Gehl hjullastare och kompaktlastare, BM Dumprar och BK maskinsläp.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet och bakgrund från anläggningsmaskiner, tunga fordon, truckar och liknande. Men även dig som nyligen avslutat utbildning inom samma område. Språkkunskaper i Engelska och B-körkort är ett krav (truckkort är ett plus).

Vi betalar fast lön, tjänstepension och utöver andra förmåner har vi även ett bonussystem.

Intervjuer kommer att ske löpande, varför tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Elfstrand
Telefon 031-3830313
Email Mejla Madeleine Elfstrand
Område Kungälv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.beckmaskin.se
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beck Maskin Sverige AB är en av landets och Nordens ledande importörer av entreprenadmaskiner till bygg, anläggning, kommuner och lantbruk. Vår ägare, Beck Maskin AS, i Norge är ett stabilt familjeägt företag med snart 40 års erfarenhet i branschen. Vi har tre huvudavdelningar, Stockholm (Haninge), Göteborg (Kungälv) och Oslo samt ett flertal sälj- och servicepartners runt om i Sverige.

I vår verksamhet ingår även försäljning av reservdelar, uthyrning av maskiner mm.

Vi är idag ca 40 anställda i Beck i Sverige, där vi håller till i moderna lokaler. Efter ett mycket bra år 2017 fortsätter vi att expandera och behöver nu förstärka vår utrustningsverkstad i Kungälv.