Skaderådgivare

Skaderådgivare

Vill du utvecklas inom service i ett expanderande bolag, samtidigt som du har förmågan att bemöta kunder och förstå deras behov? Då är det kanske dig vi söker! Bilia söker nu en skaderådgivare till anläggningen i Kungälv. Vi tror att du är en glad och positiv person som brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Våra kunder skall alltid känna sig trygga hos oss, vilket innebär att din roll som skaderådgivare är mycket central. Du kommer möta våra kunder i skadeverkstan och rådgöra med dem gällande reparation. Du bokar in kunderna hos skadeverkstaden, vilket sker både när du möter kunderna och via telefon. Du tar även emot och lämnar ut bilar, räknar på skador samt tar betalt efter utfört arbete.

Kompetenskrav
  • Du har jobbat i administrativa och kundbemötande roller.
  • Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning med inriktning skadereparatör eller har på annat sätt erhållit någon form av fordonsteknisk kunskap.
  • Du har god datavana.
  • Körkort B
  • Grundläggande kunskaper i CABAS är en merit men inget krav.
Personliga egenskaper
  • För att trivas i denna roll är det av stort betydelse att du har ett intresse för service.
  • Du har förmåga att skapa förtroende och kundrelationer.
  • Vidare ser vi att du har ett sinne för ordning och struktur.
  • Vi värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår betydelsen av ett väl fungerande samarbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och heltid med placering i Kungälv. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Håkan Johansson
Telefon 010-497 80 25
Område Kungälv
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.