Säljare/Platschef Axima Kungälv

Säljare/Platschef Axima Kungälv

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har stor drivkraft och initiativrikedom och vill arbeta med försäljning av entreprenad- och lantbruksmaskiner från bland annat JCB, ATLAS, Case IH samt Aximas övriga sortiment.

Du ska kunna arbeta självständigt, målinriktat och kunna lösa kundens behov av kompletta maskinlösningar. Erfarenhet av lantbruks- och entreprenadmaskiner är ett plus men inte nödvändigt eftersom vi sätter stort värde på engagemang och personlighet.

Du skall ha lätt för att ta kontakt med kunder, både befintliga och nya. Du kommer att vara en viktig del i vårt team av medarbetare och även ha rollen som platschef.

DINA KVALIFIKATIONER
För att lyckas med detta jobbet så är vi säkra på att du hittar lösningar på det mesta och är full av energi och uthållighet. Vi sätter mycket stort värde på kundfokus och du bör vara samarbetsvillig, flexibel och ha gott ordningssinne. Vi tror att du har arbetat med försäljning, samt att du är van att klara dagens krav på tillgänglighet och snabb service.

Bilkörkort är ett krav och datakunskaper samt engelska är meriterande.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Kungälv

ANSÖKAN
Rekrytering sker löpande, ansök genom att fylla i formuläret.

UPPLYSNINGAR
Carl Lindell, 0708-10 74 95

Vi tror på våra ledord som är Engagemang - Tillgänglighet - Trygghet

Välkommen till www.axima.se
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.axima.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län.
Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service.
Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder.
Vi är ca 250 medarbetare och omsätter ca 1250 Mkr.
Vi representerar i huvudsak världsledande varumärken som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Toro, Bergmann, Husqvarna, Polaris, Suzuki, Fiat transportbilar med flera.