Vill du ha ett sommarjobb där du kan göra skillnad?

Vill du ha ett sommarjobb där du kan göra skillnad?

Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Omtanke, engagemang och kompetens är Attendos värderingar som genomsyrar allt vi gör. Vårt uppdrag är Att stärka individen vilket innebär att se, stödja och stärka varje person. Blir en del av vår verksamhet och hjälp till att göra vardagen bättre för den enskilda individen.

Beskrivning av tjänsten

Nu söker vi DIG som vill ha ett sommarjobb inom äldreomsorgen. Vill du bli del av vårt härliga gäng som ALLTID har kunderna i fokus så sök idag!

Vi söker sommarvikarier med möjlighet till förlängning. Hos oss får du goa kollegor, en dynamisk organisation och ett arbete där du kan växa och utvecklas! Vi söker just Dig!

Du behöver vara fullvaccinerad mot covid-19, ha körkort, kunna cykla, vara positiv och lösningsfokuserad och gilla att arbeta i team. Du behöver också kunna visa oss ett godkänt utdrag ur Polisens misstanke- och belastningsregister innan anställning (så beställ med en gång då Polisens handläggningstid kan vara lång)
  Stämmer beskrivningen in på Dig? Sök redan idag!

  Vad erbjuder vi Dig?
  • Härliga kollegor
  • Möjlighet till fast tjänst (efter provtjänstgöring)
  • Kollektivavtal, friskvårdsbidrag
  • Möjlighet att ANTINGEN arbeta dagpass ELLER kvällspass beroende på vad som fungerar bäst för dig. Vi har inte blandade scheman.
  • Kompetensutveckling, utvecklingsmöjligheter, arbetsglädje
  Om Attendo

  Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

  Vi rekryterar löpande.

  Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!
  Mer info
  Område Kungälv
  Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
  Typ av anställning Säsongsjobb
  Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (28 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Attendo är en nordisk koncern som utvecklar vård och omsorg i Sverige, Finland och Danmark.