Ventilationsmontörer sökes till Assemblin Ventilation Kungälv

Ventilationsmontörer sökes till Assemblin Ventilation Kungälv

Ventilationsmontörer till vår nya filial i Kungälv
År 2019 ska JVT Vent bli Assemblin Ventilation Kungälv, i samband med det vill vi utöka med fler montörer för att möta den stora efterfrågan som finns på våra tjänster. Som ventilationsmontör hos oss blir du en del av ett sammansvetsat gäng och får möjligheten att jobba med olika spännande projekt. I den här tjänsten får du chansen att jobba med ett kompetent arbetslag som nu ska ta sig an nya utmaningar under Assemblins flagga.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som har jobbat inom ventilationsmontage i ett par år och som nu vill utvecklas ännu mer. Du är självgående och tar ansvar för vad som behöver göras och vill bidra till att vi ska bli ännu bättre på det vi gör. Vi söker dig som är noggrann och kan lägga upp arbetet på ett effektivt sätt. I den här tjänsten och på vårt företag får du goda möjligheter att utvecklas och vi är måna om att du ska trivas riktigt bra hos oss.

Goda kunskaper i svenska språket och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft
Du kommer att arbeta med spännande projekt i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, vi vill alltid leverera över förväntan. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och därför blir varje lösning unik. Vi är stolta över det vi gör och inte minst över alla de som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson
Nu hoppas vi att du är nyfiken på att veta ännu mer om Assemblin Ventilation och den här specifika tjänsten. Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Vi bjuder in till intervjuer löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Daniel Ericsson, Administrativ Chef, på 010-202 85 74 eller daniel.ericsson@assemblin.se.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från företag som säljer rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Daniel Ericsson
Telefon 010-202 85 74
Område Kungälv
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 apr (49 dagar kvar)