Ventilationsmontör till Assemblin i Kungälv

Ventilationsmontör till Assemblin i Kungälv

Assemblin Ventilation i Kungälv vill utöka montörsstyrkan!

Efterfrågan på Assemblin Ventilations tjänster ökar bland annat med ramavtal i STO-regionen och vi söker nu erfarna och duktiga ventilationsmontörer i Kungälv med omnejd. Som montör på Assemblin Ventilation kommer du att arbeta i stora och små projekt tillsammans med projektledare, montörer och tekniker. I Kungälv är vi ett sammansvetsat gäng, nu hoppas vi att du vill söka tjänsten och bli en del av vårt lag.

Din bakgrund

Vi söker efter dig som tidigare har jobbat med ventilationsmontage, vi ser gärna att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet. Du är självgående och tar ansvar för vad som behöver göras samt bidrar till vårt gemensamma förbättringsarbete. Vi önskar att du är noggrann och att du gillar att jobba med andra. I den här tjänsten och på Assemblin Ventilation får du goda möjligheter att utvecklas.

Goda kunskaper i svenska språket samt B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik, vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Varje projekt är summan av tusentals detaljer som måste koordineras och byggas ihop till en helhet, det gör vi genom att anställa medarbetare med rätt kompetens och rätt inställning. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. På Assemblin är vi stolta över det vi gör och inte minst över de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2020-05-31. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen kontakta administrativ chef Daniel Ericsson på 010 202 85 74.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från företag som säljer rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Daniel Ericsson
Telefon 010 202 85 74
Område Kungälv
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (4 dagar kvar)